NIEUWSAudio-Life

Show met Airtight, Devore, X-Odos én Furutech bij Audio-Life

Audio-Life in het Gelderse Buren is een speciaalzaak met een aantal bijzondere merken. Het team van de alternatieve winkel waar high-end audio voorop staat gelooft heilig in de muzikaliteit van livemuziek en kiezen uitsluitend apparatuur die precies die ervaring kan weergeven. Om je daar meer over te vertellen en vooral te laten horen, staan vrijdag 12 en zaterdag 13 april volledig in het teken van een fraaie combinatie met onder meer AirTight, Devore Fidelity en X-Odos.

AirTight ATM 3211

De nieuwe toplijn van AirTight, de ATM 3211 monoblokken, zijn een belangrijk onderdeel van de audiodemonstratie bij Audio-Life, en hetzelfde geldt voor de nieuwe ATC 5 voortrap. "Kracht en beauty verenigt in een klasse ontwerp van dit oude familiebedrijf, dat staat bij Audio-Life centraal."

Devore Fidelity Orangutan O/96

Dé hoogrendement luidspreker uit de US van John Devore. "Een wereldwijd succes en dat willen we heel graag laten horen!" Een oermuzikale speaker met een hoog rendement van 98 DB.

X-Odos streamer XO | ONE

Nieuw in het assortiment bij Audio-Life. "Eindelijk een streamer en ripper die wél muziek maakt! Deze streamer willen wij graag een podium geven, samen met de Chord DAVE DAC, hét succesnummer uit de UK.  In dit geval kiezen we daarnaast voor de toplijn van Furutech; de Nano Flux Power en Flux series staan centraal. Daarnaast zal ook het stekkerblok van SIN Audio gebruikt worden. Simpelweg de best klinkende stekkerblok- en kabelcombinatie die wij gehoord hebben!"

Audio-Life Audioshow
Vrijdag 12 april, 9.30 - 21.30 uur
Zaterdag 13 april, 11.00 - 16.00 uur
Hulsterstraat 26a, Buren (Gelderland)

Een goeie hap en glaasje zijn uiteraard inbegrepen. We heten iedereen van harte welkom. Aanmelden is gewenst vanwege het beperkt aantal zitplaatsen, dat kan via info@audio-life.nl.

MERK

EDITORS' CHOICE