NIEUWS

Bauer Audio dps 3-draaitafel in nieuwe ontwerpvarianten

Het Duitse Bauer Audio is een fabrikant met een klein portfolio. Beter concentreren op enkele kwaliteitsproducten dan de focus kwijtraken door een groot portfolio, zo lijkt het credo van het bedrijf te luiden. De enige draaitafel van het bedrijf, de dps 3, wordt binnenkort in meer ontwerpvarianten aangeboden. Technisch verandert er niets.

Bauer Audio dps 3: snaaraangedreven draaitafel

Het in München gevestigde Bauer Audio heeft één draaitafel in zijn assortiment, genaamd dps 3. Circa twintig jaar geleden werd de dps uitgebracht en de dps 3 is feitelijk gebaseerd op het eerste ontwerp. Hoofdontwerper Willibald Bauer heeft in de loop der jaren wel wat modificaties geïmplementeerd, echter zonder het basisontwerp wezenlijk te wijzigen. Zo heeft de dps 3 thans een driefasen motor en is de arm in 2010 herzien.

Tot nu toe, was de dps 3 van Bauer Audio in twee ontwerpenvarianten te verkrijgen, maar het aantal ontwerpvarianten wordt uitgebreid. De koper kan kiezen uit een zwart of walnoothouten chassis. De bovenkant is leverbaar in zwarte of witte uitvoering en de aluminium voet is leverbaar in de kleuren zwart of zilver.

Bauer Audio dps 3: prijs en leveringsinformatie

De Bauer Audio dps 3 is leverbaar voor 8.600 euro, inclusief toonarm.EDITORS' CHOICE