NIEUWS

Tweedehands rubriek HiFi.nl: lezersadvies gevraagd

Redactie Hifi.nl | 18 maart 2019

Als trouwe Hifi.nl-bezoeker ben je vast bekend met onze tweedehandssectie. Hier vind je het grootste en alsmaar groeiende aanbod tweedehands hifi-apparatuur van Nederland en België. De laatste tijd krijgen we steeds meer aanvragen voor nieuwe features en mogelijkheden, onder meer om advertenties beter onder de aandacht te brengen. Wij gaan hier graag mee aan de slag, maar hebben jouw advies nodig.

Jaarlijks verschijnen er meer dan 15.000 unieke advertenties op het tweedehandsplatform van Hifi.nl. Dat betekent meer dan 40 advertenties per dag. Van al deze advertenties wordt 40 procent binnen een paar weken én voor een bedrag rond de gevraagde prijs verkocht. Hifi.nl faciliteert hierdoor jaarlijks voor 7 miljoen euro aan transacties. Daarmee is ons platform het grootste tweedehandsplatform voor de echte hifi-liefhebber. Wij vinden dat het tijd is voor innovatie, om jou als koper of verkoper een betere ervaring te bieden, maar we willen hiervoor jouw mening graag horen. Daarom willen we je verzoeken om deze tien vragen te beantwoorden.

Je vindt de eerste vraag hieronder en de vervolgvragen op de volgende pagina's. Vink steeds één van de bolletjes aan en bevestig je keuze onderaan iedere pagina. De vragenlijst is anoniem. Alvast hartelijk dank!

Vraag 1

Hoeveel ben jij bereid om te betalen om jouw advertentie een aantal dagen bovenaan de lijst met advertenties en zoekresultaten te tonen, inclusief een controle door de redactie van Hifi.nl waarna de 'Hifi.nl Approved' controlestempel aan jouw advertentie toegevoegd wordt?

1 euro

2 euro

5 euro

10 euro

Ik ben niet bereid om te betalen voor deze vorm van extra exposure

Bevestig je stem voordat je verdergaat


EDITORS' CHOICE