NIEUWS

Mixcder E9: betaalbare draadloze noise-cancelling hoofdtelefoon

Hoofdtelefoonbouwer Mixcder heeft de E9 gelanceerd, een draadloze hoofdetelefoon die verbinding kan maken via bluetooth of een kabel, en die voorzien is van noise cancelling. De nieuwe hoofdtelefoon heeft drivers met een diameter van 40 millimeter en een gunstige prijs van 70 euro.

Mixcder E9: over-ear, draadloos, noise cancelling en betaalbaar

Hoofdtelefoonbouwer Mixcder heeft de lancering aangekondigd van de nieuwste hoofdtelefoon in zijn assortiment, de E9. De nieuwe E9 van Mixcder is opvouwbaar en biedt een accucapaciteit die dertig uur muziekplezier zou moeten geven. Dat is overigens met Active Noise Cancelling (ANC) uitgeschakeld. Als ANC is ingeschakeld is er nog altijd een accucapaciteit van 24 uur.

De hybride ANC-technologie maakt gebruik van een actief ruisonderdrukkingssysteem dat volgens het bedrijf werkt in een breder frequentiebereik in de lage tot middentonen dan de meeste ANC-ontwerpen en zorgt voor een verbeterde mate van ruisonderdrukking.

Muzieksignaal kan via bluetooth 4.0 worden aangeleverd of met de meegeleverde audiokabel. ANC blijft werken wanneer de meegeleverde audiokabel wordt gebruikt. Als de E9 bekabeld wordt gebruikt kan met een volle accu circa veertig uur muziek worden geluisterd. Als ANC is uitgeschakeld, heeft de hoofdtelefoon geen batterij nodig en kan deze continu worden gebruikt.

De knoppen zijn vergroot in vergelijking met de E8, het eerdere model. Met de knoppen kan het volume worden geregeld en kan handsfree worden gebeld.

De E9 is met 255 gram lichter dan zijn voorgangers. De drivers hebben een diameter van 40 millimeter. De impedantie is 32 Ohm. Het frequentiebereik loopt van 20 Hz tot 20 kHz.

De hoofdtelefoon wisselt voor een bedrag van 70 euro van eigenaar. Een opbergdoos, usb-kabel, vliegtuigadapter en audiokabel worden meegeleverd.EDITORS' CHOICE