NIEUWSiEar Tilburg

iEar' luistersessies met nieuwe luidsprekers in Tilburg en Amsterdam

Er zijn in de voorbije maanden aardig wat nieuwe luidsprekers op de markt gekomen, niet in de minste plaats van Sonus faber, KEF, Dynaudio en Monitor Audio. In de twee filialen van iEar' wordt daarom op 21, 22 en 23 maart een aantal luistersessie gepland om eens kennis te maken. 

De nieuwe speakerlijnen vind je zonder uitzondering in het hogere middensegment, voor wie op zoek wil naar een thema voor de verschillende keuzes tijdens de luistersessies. Dat betekent veel geluidskwaliteit in een populaire prijsklasse voor de liefhebber. KEF bracht de nieuwe R serie, bij Sonus Faber zag de Sonetto reeks het levenslicht, bij Dynaudio kwam Evoke als opvolger van de Focus serie en Monitor Audio bracht de vijfde generatie Gold.

"Deze luidsprekers verdienen aandacht en daarom organiseert iEar’ speciale luistersessies in het weekend van 21, 22 en 23 maart. Deze luistersessies vinden zowel in onze vestiging in Tilburg als in onze vestiging in Amsterdam plaats. Meld je aan voor het bijwonen van één of meerdere van de luistersessies, want de plaatsen zijn beperkt. De luistersessies worden gegeven door de importeur van het betreffende merk, zo kom je all ins-en-outs te weten van deze nieuwe speakers." 

Kijk even goed in de agenda waar en wanneer je erbij wil zijn, en meld je aan via iear.nl/luidsprekerweekend. Daar vind je ook het volledige schema van dagen, tijden, locaties en speakers, dat we voor de volledigheid ook onderaan dit bericht hebben gezet. 

Agenda: iEar' Tilburg

Vrijdag 22 maart, Dynaudio Evoke en Monitor Audio Gold 5G
Zaterdag 23 maart, KEF R serie en Sonus Faber Sonetto

Agenda: iEar' Amsterdam

Donderdag 21 maart, KEF R serie en Sonus Faber Sonetto
Zaterdag 23 maart, Dynaudio Evoke en Monitor Audio Gold

iEar’ | Ultimate sound and vision
Tilburg | st. Ceciliastraat 28, 5038 HA
Amsterdam | Beethovenstraat 9-b, 1077 HL 
088-5443510 | iear@iear.nl | www.iear.nl

Schema iEar' luidsprekerweekend

  • 21 maart - Amsterdam - Sonus Faber Sonetto - 15.00 uur


EDITORS' CHOICE