NIEUWSBender Hifi

Cambridge Edge Roadshow bij Bender hifi op zaterdag 6 april

Audio-dealer Bender hifi in Arnhem organiseert samen met importeur Dimex op zaterdag 6 april 2019 een show waarbij de nieuwste versterkerserie “Edge” van het Engelse Cambridge, bestaande uit de Edge NQ, Edge A en Edge W, centraal staat. Bender hifi is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en de toegang is gratis.

Cambridge Edge Roadshow bij Bender hifi

Het Britse audiobedrijf Cambridge heeft in 2018 de Edge-productlijn uitgebracht (lees onze recensie over de Cambridge Edge A, een geïntegreerde versterker). Op zaterdag 6 april 2019 organiseert Bender hifi in samenwerking met Dimex Audio een Cambridge Edge Roadshow waarbij de nieuwste versterkerserie van Cambridge "Edge" bestaande uit de Edge NQ, Edge A en Edge W centraal staat. Vanwege Gastvrij Spijkerkwartier staat de deur van Bender hifi wagenwijd open. Waar is die deur? Aan de Steenstraat 54 te Arnhem. De show duurt van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Maar er is nog meer te zien en te horen. Bender hifi heeft de primeur van de introductie van de nieuwste platenspeler Alva TT van Cambridge. Bender hifi laat als eerste in Nederland deze platenspeler zien en horen.

Voor elke binnengekomen luisterklant heeft Bender hifi sowieso een verrassing. Wat dat precies is, houdt het bedrijf nog even voor zich. Iedereen die op deze zaterdag 6 april tijdens Gastvrij Spijkerkwartier besluit tot het plaatsen van een order, ontvangt bij uitlevering een waardebon. Hou de website (www.benderhifi.nl/show) in de gaten of volg Bender hifi’s facebookpagina (www.facebook.com/benderhifi).

Er zijn doorlopend meerdere demo’s in de luisterruimte, waarbij belangstellenen naar hun eigen favoriete muziek kunnen luisteren. “Neem desnoods uw eigen muziek mee! De demo’s worden door de importeur verzorgd. Uiteraard zorgt Bender hifi voor koffie en thee,” aldus Bender hifi.

Cambridge Edge Roadshow bij Bender hifi: goede bereikbaarheid

Bender hifi is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Vanaf het station Arnhem Velperpoort is het 250 meter lopen naar Bender hifi. In de Steenstraat is parkeergelegenheid en vanaf parkeergarage Velperpoort en parkeergarage Musis is het 250 meter lopen. Het belooft een leuke, interessante show te worden. Kom en laat u verrassen!

  • Bender hifi
  • Steenstraat 54, Arnhem
  • Tel.: 026 - 44 53 541
  • E-mail: harald@benderhifi.nl

MERK

EDITORS' CHOICE