NIEUWSParadigm

Paradigm introduceert de Defiance-productlijn van subwoofers

De nieuwe Defiance Serie subwoofers van het Canadese Paradigm leveren een zeer krachtig en uitstekend gedefinieerd laag, mede dankzij de nagenoeg vervormingsvrije en zeer efficiënte versterking. Een belangstellende kan kiezen uit zes modellen variërend in prijs van 499 euro tot 2.099 euro. Alle modellen zijn verregaand af te stellen om ingepast te worden in de specifieke situatie van de gebruiker.

Paradigm Defiance Subwoofers

De in 1982 opgerichte en in Canada gevestigde luidsprekerbouwer Paradigm heeft de Defiance-productlijn van subwoofers uitgebracht. Er zijn maar liefst zes verschillende modellen, van instapniveau tot ultieme prestaties. Met een slimme app-bediening, draadloze opties en het alom geprezen Anthem Room Correction (ARC®) is een krachtige en perfect gebalanceerde laagweergave binnen handbereik, aldus Paradigm.

Nieuw is de gratis Paradigm Subwoofer Control App. Dankzij de Subwoofer Control App, beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten, is de installatie en tuning een peulenschil. De App regelt het volume, laagdoorlaatfilter, fase, diepe bas en nog veel meer vanuit het comfort van de luisterstoel. Kies uit drie vooraf ingestelde luisterinstellingen en een ingebouwde snelkoppeling naar de ARC App.

Optionele draadloze module

De Defiance subwoofers laten zich optioneel zonder hinderlijke kabels overal in de kamer plaatsen, zonder dat aan de uitstekende prestaties wordt ingeboet. Hiervoor is de afzonderlijk verkrijgbare Defiance TW Wireless Module bedoeld. Deze heeft een snelle en nauwkeurige 2,4 GHz dynamische frequentiekeuze met foutcorrectie en een bereik van om en nabij de 15 meter.

Paradigm Defiance Subwoofers: prijzen en leveringsinformatie

De in tijdloos zwart uitgevoerde Paradigm Defiance subwoofers zijn vanaf heden leverbaar en gaan over de toonbank voor de volgende prijzen:

  • Defiance X15:    2.099 euro
  • Defaince X12:    1.899 euro
  • Defiance X10:    1.499 euro
  • Defiance V12:     779 euro
  • Defiance V12:     649 euro
  • Defiance V8:       499 euro

EDITORS' CHOICE