NIEUWSCanton

Canton lanceert actieve vloerstaanders Smart A 25 en Smart A 45

Het Duitse audiobedrijf Canton heeft twee vloerstaande actieve en tevens draadloze luidsprekers gelanceerd genaamd Smart A 25 en Smart A 45. Beide modellen zijn beschikbaar vanaf halverwege maart 2019 en zijn uitsluitend online te bestellen. De nieuwe modellen en andere exclusief online te kopen luidsprekers kunnen eventueel bekeken worden in de showrooms van Canton in de Weilrod-fabriek.

Canton Smart A 25 en Smart A 45: slanke draadloze vloerstaanders

De nieuwe Smart A 25 en Smart A 45 zijn de nieuwste toevoegingen aan Canton's familie van draadloze vloerstaande luidsprekers. Klassiek verbonden via de kabel met de tv of andere afspeelapparaten of streamen via bluetooth, het kan allemaal. De kleine actieve draadloze luidsprekers zijn ideaal voor hoogwaardige muziekweergave, maar kunnen volgens de fabrikant ook voor home cinema worden ingezet. De geïntegreerde decodering en de virtuele surround- processor maken het mogelijk om alle populaire geluidsindelingen te verwerken.

Canton Smart A 25: krachtige meerkanaals versterkers, veel aansluitingen

Met de krachtige ingebouwde meerkanaals versterkers (totaal 350 Watt per luidspreker), kan het systeem ook worden uitgebreid naar een draadloos volledig actief 4.0-home theater-systeem. De talrijke verbindingsopties maken het mogelijk om elke bron rechtstreeks op de luidsprekers aan te sluiten. De gebruiker heeft de beschikking over een analoge XLR- en cinch-lijningang. Digitale ingangen zijn er natuurlijk ook in de vorm van usb, optisch en coaxiaal.

De Smart A 25 past in elke moderne minimalistische woonkamer met zijn leefbare, slanke ontwerp en een diepte van 30 centimeter. De Smart A 25 is uitgerust met referentietechnologie en een volledig schroefloze baffle. Het drieweg downfire basreflexsysteem toont met de zwarte schroefloze ringen en de moderne en hoogwaardige aluminium basisconstructie de aandacht voor detail, aldus Canton.

De Smart A 25 wordt met de hand vervaardigd in de Canton-fabriek in Weilrod en is 19 x 98,5 x 30 centimeter groot (BxHxD, met de voet meegerekend is dat 29,5 x 98,5 x 33 cm).

De Smart A 25 is exclusief verkrijgbaar in de online shop van Canton. Er is ook de mogelijkheid om persoonlijk kennis te maken met het nieuwe model en andere exclusief online te kopen luidsprekers in de Canton-showrooms in de Weilrod-fabriek. De adviesprijs is 2.400 euro per paar. Ze zijn beschikbaar vanaf 18 maart 2019 in een satijn witte of zwarte hoogglans afwerking.

Canton Smart A 45: een high-end streamingwonder

De Canton Smart A 45 heeft dezelfde aansluitingen als kleinere broer Smart A 25. De Smart A 45 verwerkt signaal van alle gangbare formaten op het hoogste niveau (24-bit intern). Het aan boord aanwezige versterkervermogen is in totaal 2 x 600 Watt. Bovendien is de referentietechnologie van Canton ondergebracht in de Smart A 45.

Het belangrijkste verschil met de Smart A 25 is naast de vier ingebouwde woofers (in de Smart A 25 zijn het er drie), het keramische membraanmateriaal. Dit zorgt volgens Canton voor een onvervalst audiofiel topgeluid. De kast van de Smart A 45 is gemaakt van massief HDF en Canton heeft naar eigen zeggen voldoende interne versterkingen aangebracht om de kast voldoende stijf te maken.

Ook de Smart A 45 wordt met de hand vervaardigd in de Canton-fabriek in Weilrod. De afmetingen? 22,5 x 107 x 40 centimeter (BxHxD), met de voet meegerekend 33 x 107 x 43 centimeter.

De Smart A 45 is ook exclusief verkrijgbaar in de online winkel. Wie de luidsprekers toch even wil horen kan de  Canton-showroom in de Weilrod-fabriek bezoeken. De adviesprijs is 3.600 euro per paar. De Smart A 45 is vanaf 18 maart 2019 verkrijgbaar in satijn wit of zwart met hoogglans afwerking.

MERK

EDITORS' CHOICE