NIEUWSCreek

Creek Audio toont nieuwe producten op Bristol Hifi show

Het Britse audiobedrijf Creek Audio markeert zijn 37e jaar in de hifi-industrie niet alleen door zijn productie van China naar Europa te verplaatsen, maar ook door zijn productassortiment volledig te herontwikkelen. Op de Bristol Hifi show dit weekend pronkte Creek met de eerste van zijn producten in 2019. De Voyage CD10 en i20-stereoversterker werden tentoongesteld, terwijl de monitorluidspreker met de naam CLS6 werd gedemonstreerd. We hebben nog niet veel informatie, maar de beschikbare informatie willen we alvast delen met onze lezers.

Creek Audio: nieuwe producten op Bristol Hifi show

Het Britse audiomerk Creek Audio bestaat nu zo’n 37 jaar en bouwt versterkers en bronnen. Het bedrijf heeft een nieuwe productlijn aangekondigd, genaamd Voyage. De nieuwe Voyage-productlijn introduceert een nieuwe, volledige breedte, geborsteld aluminium styling en volledig nieuwe circuits. De nieuwe i20 is een geïntegreerde versterker die voorzien is van een schakelende voeding. De versterker werkt in klasse G. Prijzen en beschikbaarheid moeten nog concreet worden bevestigd, maar de i20 zal waarschijnlijk rond de 2.000 Britse ponden en zal in mei 2019 naar de winkel gaan.

De CLS6 is een nieuwe monitorluidspreker met een metalen dome-tweeter en een 7-inch middentoner/woofer en is verkrijgbaar in glanzend zwart en walnoot (2.500 Britse ponden) en palissander (3.000 Britse ponden), compleet met magnetisch te bevestigen roosters.

Creek heeft nog meer luidsprekers aangekondigd. Later dit jaar zullen de CLS8, een drieweg monitorluidspreker, en de CLS9 op de markt komen.EDITORS' CHOICE