NIEUWS

Ikko Audio OH1: in-ear hoofdtelefoon, het eerste product van een nieuw merk

Sinan Kökbugur | 22 februari 2019 | Fotografie Fabrikant

Ikko Audio is een nieuw merk en dit nieuwe merk heeft zijn eerste product uitgebracht, een in-ear hoofdtelefoon genaamd OH1. De behuizing is gemaakt van een lichtgewicht metaallegering en de drivers zijn gemaakt van titanium. De nieuwe in-ears is al te koop voor 149 euro.

Ikko Audio OH1: in-ear hoofdtelefoon met afneembare kabel

Ikko Audio bestaat nog maar kort en heeft zijn eerste product uitgebracht, de OH1, een in-ear hoofdtelefoon. De behuizing van de Ikko Audio OH1 is gemaakt van een geavanceerde lichtgewicht metaallegering en weegt zes gram, per oor. Dit zorgt voor een duurzaam, vormvast en licht ontwerp. Gecombineerd met het ontwerp van de akoestische driver, een dubbele titanium driver, wordt de interne harmonische vervorming verminderd en het geluid is delicater en natuurlijker, aldus Ikko Audio.

De drivers in de OH1 zijn een combinatie van een balanced armature driver van het type Knowles 33518 voor de hoge en zeer hoge tonen. Een 10 mm polymeer composiet titanium driver (gepatenteerd) neemt het midden en laag voor zijn rekening. Het geluid van de OH1 heeft een natuurlijke dynamische, laagfrequente volheid zonder verlies van elasticiteit. De hoge tonen worden transparant en natuurlijk weergegeven, aldus Ikko Audio.

De nieuwe in-ears wordt geleverd met een afneembare verzilverde OFC-kabel met een lengte van 1,2 meter en diverse pasvormen. Een draagetui wordt meegeleverd.

De impedantie van de OH1 is 18 Ohm. Het frequentiebereik loopt van 20 Hz tot 40 kHz. De gevoeligheid is 106 dB.

Ikko Audio OH1: prijs en leveringsinformatie

De OH1 van Ikko Audio is te koop voor 149 euro.


EDITORS' CHOICE