NIEUWS

Weekly update: Smarthomehub van Athom en de betere head-fi

Gastauteur | 17 februari 2019 | Fotografie Gastauteur

HiFi.nl is een uitgave van BVDO sinds 1 juli 2019. Dit is een externe bijdrage van FWD.

In deze editie van de Weekly Update kijken we onder meer naar een smarthomehub van Athom en geven we een overzicht van de beste nieuwe uitdagers op vlak van head-fi.

Review: Athom Homey 2.0

Vier jaar geleden verscheen de Homey, een smarthomehub van Nederlandse bodem die al je smarthome-apparatuur samenbrengt in één hub. Inmiddels zijn we vier jaar verder en toe aan Homey 2.0, een nieuwe versie van de software die automatiseren nog eenvoudiger en gebruiksvriendelijker moet maken. In deze review kijkt Martijn naar de Homey 2.0. Lees er alles over in de review van de Athom Homey 2.0.

Review: Sonus Faber Sonetto

Sonus faber is op en top Italiaans, met speakers die er uitzien alsof ze gebouwd werden door een meestervakman. Zo ook de Sonetto-luidsprekers uit de middenklasse. Ze hebben een mooie reputatie als muziekweergevers – maar hoe bruikbaar zijn ze voor surround? Jamie laat het je weten in de review van de Sonus Faber Sonetto.

Review: Huawei P Smart (2019)

De Huawei P Smart (2019) is het nieuwste toestel in de P Smart-serie van Huawei, en het eerste goedkopere budgettoestel van 2019. Is dit toestel zijn prijs waard? Wesley vertelt het je in de review van de Huawei P Smart (2019).

Dossier betere head-fi: multi-test hoofdtelefoons

Liefhebbers van betere hoofdtelefoons hebben meer keuze dan ooit. Hoewel we regelmatig koptelefoons los testen, is het daarom toch echt tijd voor een groter overzicht van de beste nieuwe uitdagers op vlak van head-fi. In dit dossier bekijkt Jamie een aantal hoofdtelefoons uit een hogere prijscategorie, beginnend bij circa 500 euro.

Review: Epson EH-TW7400 Ultra HD LCD-projector

In het najaar van 2018 vernieuwde Epson zijn drie beste Home Theater projectoren. De EH-TW7400 is het basismodel van de drie. Maar basis betekent in dit geval nog steeds een projector die Ultra HD en HDR ondersteunt en die erg goed uitgerust is. Redenen genoeg voor Eric om hem te testen. Lees het in de review van de Epson EH-TW7400 Ultra HD LCD-projector.

Cloud saves op je PlayStation 4

Met een PlayStation Plus-abonnement is het mogelijk cloud saves te gebruiken op je PlayStation 4. Maar hoe werkt dat precies? In dit artikel legt Wesley je uit hoe je de dienst activeert, hoe het proces handmatig verloopt en waar je rekening mee moet houden.


EDITORS' CHOICE