NIEUWSNAD

NAD achtkanaals CI-versterker CI 8-120 DSP te zien op ISE 2019

Sinan Kökbugur | 05 februari 2019 | Fotografie Fabrikant | NAD

Audiobedrijf NAD heeft de ISE 2019 in de RAI in Amsterdam aangegrepen voor het tonen van de CI 8-120 DSP, een achtkanaals versterker die is bedoeld voor custum-install toepassingen. Volgens NAD combineert de CI 8-120 DSP de legendarische geluidskwaliteit van het bedrijf met installatievriendelijke functies. In de zomer van 2019 zou hij op de markt moeten komen.

NAD CI 8-120 DSP: flexibele custom-install versterker

Het Canadese NAD Electronics heeft een geheel nieuwe high-power, meerkanaals custom-install versterker, genaamd CI 8-120 DSP, getoond aan het publiek op de ISE 2019 in Amsterdam. De nieuwe NAD-versterker richt zich volledig op de markt voor aangepaste installaties, met zijn ruimtebesparende en standaard 1U-rekgemonteerde vormfactor. De nieuwe versterker is verregaand in te stellen met gedetailleerd geluidsbeheer via DSP-circuits en externe toegankelijkheid via IP, naast andere installatievriendelijke functies. Het vermogen van de nieuwe CI 8-120 DSP is acht keer 120 Watt. De acht kanalen kunnen ook naar vier kanalen worden gebrugd.

“Nu de professionele installatiemarkt blijft groeien en evolueren, is NAD van mening dat verfijnde audioprestaties, betrouwbaarheid en CI-functionaliteit elkaar niet uitsluiten. Het is niet nodig om compromissen te sluiten. We zullen een uiterst betrouwbaar platform bieden, met de nodige functies om systeemontwerpers om installateurs en luisteraars tevreden te stellen, terwijl het typische NAD-geluid wordt geleverd,” zegt Joe de Jesus, Custom Installation Product Manager voor Lenbrook International, het moederbedrijf van NAD Electronics. “NAD heeft diepe wortels in de custom-install markt en onze nieuwe CI 8-120 DSP maakt gebruik van onze gepatenteerde technologieën op manieren die waardevolle voordelen bieden voor zowel de op kwaliteit gerichte systeembouwer als hun klanten.”

Custom integrators worden uitgenodigd voor een preview van de NAD CI 8-120 DSP op de Integrated Systems Europe-beurs in Amsterdam, die plaats vindt van 5-9 februari 2019, in hal 15 van de RAI, stand B236. Productspecialisten van NAD Electronics en zustermerken PSB Speakers en Bluesound draadloze multiroomspelers staan klaar om alle mogelijke vragen te beantwoorden.

Naar verwachting zal de CI 8-120 DSP in de zomer 2019 op de markt komen. De prijs moet nog bekend worden gemaakt.

MERK

EDITORS' CHOICE