NIEUWS

Audio Show Alkmaar 2019, voor de elfde keer in het AZ-stadion

Redactie HiFi.nl | 25 februari 2019 | Fotografie Fabrikant

Op zaterdag 9 maart en zondag 10 maart 2019 aanstaande zullen importeurs en liefhebbers van hifi-apparatuur elkaar treffen tijdens de Audio Show Alkmaar die in de zalen van het AZ-voetbalstadion zal worden gehouden. De Audio Show Alkmaar 2019 is alweer de elfde editie van dit jaarlijkse evenement. De toegang is gratis en het stadion heeft voldoende parkeergelegenheid. 

Audio Show Alkmaar op 9 en 10 maart 2019 in AZ-stadion

De organisatie van Audio Show Alkmaar maakt zich op om op 9 en 10 maart 2019 alweer de elfde editie in het AZ-stadion te gaan beleven. Niet alleen het voetbalelftal van AZ presteert boven verwachting. Door de jaren heen heeft de horecaorganisatie en technische dienst van AZ goed leren omgaan met de specifieke vragen en wensen van ons als muziekliefhebbers. Een goede en schone stroomvoorziening is voor audio natuurlijk belangrijk en dat is in de loop der jaren op de show steeds beter geworden. Je zou zeggen, dat als ze zo doorgaan, dan kan het niet anders of ze worden ergens in de komende jaren stroom-kampioen.

“Ook prijzen wij ons elk jaar weer gelukkig met de dames van de keuken en de bediening. Als u reeds vaker de show heeft bezocht, dan is het u wellicht opgevallen dat u ook daar al jaren door dezelfde dames wordt begroet en bediend. Een goed teken, vinden wij. En wat te zeggen van de onvolprezen broodjes kroket en broodjes gezond. Met liefde gemaakt en uitgeserveerd.,” aldus de organisatie van de Audio Show.

Deze aangename en sfeervolle omgeving zorgt voor de atmosfeer die een mooie audioshow nodig heeft. En de organisatie heeft weer zijn best gedaan om er een mooie show van te maken. Een groot aantal betere merken en high-end merken zijn present.

De entree en parkeren zijn zoals altijd gratis. Het stadion biedt ruimschoots voldoende parkeergelegenheid. “En neem gerust uw vrienden mee om ook hen kennis te laten maken met dit aparte wereldje van muziekliefhebbers,” voegt de organisatie er aan toe.

Audio Show Alkmaar 2019: voorlopige lijst van deelnemende bedrijven

AudioAanZee / Hexagon Audio, Audiolympic, Audioreparatie.nl, CD Vinyl 4 U, Connect2Multimedia, Daudio, Driade, Dynaudio Benelux, Hear Everything / XFI, Helios / hifi-import.nl, Hepta Design Audio, Hifinesse, Hihat Audio, Indiana Line, Knooppunt Audio, Mafico / Stageacoustics, Monitor Audio NL, More Music, Music Emotion, Musical Reality / Kemp, Reference Sounds, Savor Audio, Simply Audio, YN Audio.

Meer weten? Kijk dan op www.audioshowalkmaar.nl.


EDITORS' CHOICE