NIEUWSHegel

Shownieuws: Hegel H190 stuurt KEF R aan bij Chattelin

Zaterdag 9 februari aanstaande ben je van harte welkom bij Chattelin Audio Systems in Den Haag voor doorlopende demonstraties van de KEF R Series aangestuurd door de Hegel H190. 

KEF R

De KEF R Series is geheel opnieuw ontworpen en in de loop van 2018 opnieuw in de markt gezet. "Tientallen jaren aan ervaring en tomeloze passie voor muziek komen in de nieuwe R-Series samen."

De R-serie combineert innovaties vanuit de Reference Series met nieuwe technologieën op maat, waarbij KEF volgens het team van Chattelin wonderen verricht heeft met de nieuwste generatie Uni-Q drivers. Hetzelfde geldt voor de nieuwe adaptieve basreflex poort die zorgt voor een extreem diepe en schone basweergave. 

Zo levert de nieuwe R-Series meer detail, een levendiger weergave en diepte. "In combinatie met de machtige Hegel H190 geïntegreerde versterker/dac ontstaat een superset die qua muzikaliteit en kwaliteit zijn prijskaartje ver ontstijgt. Graag willen wij jullie zaterdag 9 februari uitnodigen om deze drie prachtige vloerstaande luidsprekers R5, R7 en R11 aan jullie te laten zien en horen. Wees welkom!

Chattelin Audio SystemsAnna Paulownastraat 58, 2518 BG Den Haag

Lees ook onze review van de KEF R5 én de KEF R11

MERK

EDITORS' CHOICE