NIEUWSAudeze

Audeze lanceert Bluetooth iSine in-ears en losse Cipher BT-module

De Amerikaanse hoofdtelefoonbouwer heeft de Bluetooth iSine in-ear hoofdtelefoons aangekondigd. De Cipher Bluetooth Module zal ook los te koop zijn. Iedere bestaande iSine-hoofdtelefoon kan met de Cipher Bluetooth Module worden voorzien van bluetooth-connectiviteit. Audeze’s geluidskwaliteit wordt zo gecombineerd met de nieuwste bluetooth-technologie, aldus Audeze.

Audeze iSine en Cipher Bluetooth Module: voor draadloos gemak

Het in de VS gevestigde Audeze bestaat sinds 2008 en bouwt voornamelijk hoofdtelefoons, zowel in-ears als over-ears. De nieuwe Cipher Bluetooth Module is feitelijk en losse module zonder oorschelpen en drivers. De Cipher Bluetooth Module is bedoeld als aanvulling op een bestaande iSine in-ear hoofdtelefoon.

De Cipher Bluetooth Module heeft een chip van Qualcomm van het type CSR8675 aan boord, ondersteunt bluetooth 5.0 met aptX en aptX HD en ondersteunt een resolutie tot 24 bit. Een lage latency, aangepaste DSP en koppeling met alle moderne bluetooth-apparatuur zorgen volgens Audeze voor een moeiteloze muziekweergave. Een microfoon voor het aannemen van telefoongesprekken is ingebouwd. De accu is geschikt voor acht uur muziekplezier. Opladen kost ongeveer twee uur.

Audeze iSine en Cipher Bluetooth Module: prijzen en leveringsinformatie

De Cipher Bluetooth Module kan gebundeld met een hoofdtelefoon of los worden gekocht. Samen met de modellen iSine20, iSine10 en iSine LX rekent de koper 599 dollar, 399 dollar resp. 259 dollar af. Een losse Cipher Bluetooth Module, die kan worden gebruikt in combinatie met alle bestaande iSine hoofdtelefoons, kost 99 dollar. Dit zijn uiteraard prijzen die gelden voor de VS. Nederlandse prijsinformatie hebben wij niet. Meer informatie is te vinden op de website van Audeze.

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  Primeur: Bowers & Wilkins 700 Signature
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  NAD M33: grensverleggend
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »