NIEUWSStassen Hifi

Stassen Surround, Stereo en Streaming Show - Update: Europese primeur NAD C 658

Bij de Surround, Stereo & Streaming show van Stassen Hifi op 14 en 15 december kun je kennis gaan maken met de laatste innovaties op het gebied van hifi-audio, want er zullen in verschillende budgetklassen demonstraties worden georganiseerd.

Stassen Hifi in Tegelen heeft voor deze demonstraties diverse luisterruimtes ingericht, voor presentaties van onder meer PMC - de nieuwe PMC Fact Fenestria - in samenwerking met recording & mastering expert Crispin Murray, de Harman Kardon Citation Towers, de DALI Callisto en KEF R Series. Ook mag je rekenen op luidsprekers van Audio Note en is er op gebied van streaming en surroud aandacht voor respectievelijk Bluesound Generation 2i en Dolby Atmos en Auro 3D. 

*UPDATE: Europese primeur NAD C 658

Mooie toevoeging op de tweedaagse show bij Stassen: de NAD C 658 streamer/voorversterker/”supernode”, het vooralsnog énige exemplaar in Europa, zal ook van de partij zijn. De C 658, die onlangs door onze eigen jury werd beloond met de FWD Showaward voor Beste Innovatie, heeft als volledige naam de NAD C 658 BluOs Streaming DAC. D/a-converter, voorversterker en streamer met MQA en instant access tot wireless hi-res: hallo! Wat de C 658 nog meer apart zet, is de aanwezigheid van BluOS en het Dirac-kamercorrectiesysteem.

Op de show bij Stassen zal de C 658 aangesloten zijn op een NAD C 268.

Meer info & aanmelden

Demonstraties vinden doorlopend plaats op vrijdag 14 december tussen 14.00 en 20.00 uur en op zaterdag 15 december tussen 10.30 en 17.00 uur. Aanmelden kan via het formulier op de website, waarbij je voorkeuren voor merken en producten aan kunt geven. 

De volledige opstelling en een overzicht van alle demo's vind je eveneens op de website.


EDITORS' CHOICE