NIEUWS

Music Emotion December 2018

Gastauteur | 30 november 2018

Vanaf deze week ligt er weer een nieuwe editie van Music Emotion in de winkels en één dezer dagen natuurlijk bij de abonnees op de mat. Het is alweer het laatste nummer van 2018. 

Externe bijdrage-dit artikel valt buiten de redactionele inhoud van HIFI.nl

In deze decembereditie lees je uitgebreide tests van Dan D’Agostino Progression voor- (met DAC module) en stereo eindversterker, de Q Acoustics 3050i en Estelon YB luidsprekers, Sennheiser HD820 & HDV 820, AURALiC Aries G2, Vega G2 en Leo GX, Perpetuum Ebner PE 1010 MKII en Bloomline Omniwave.

Nieuwe producten zijn er onder meer van Denon (DHT-S316), en er is een reportage over Bernafon hoortoestellen. Jan de Jeu bracht een bezoek aan het Hilversumse Rhapsody om de Sonus faber Limitless Immersion Aida 2 te beluisteren en Rob Nijman schreef over de productpresentatie van de KEF LSX die plaats had in het Porsche Centrum Gelderland.

Harro Tillema op zijn beurt mocht naar T+A electroakustik in Duitsland voor een fabrieksbezoek en Werner Ero reed naar Poulissen in Roermond om de luistershow rond de release van Hatfield’s End op vinyl bij te wonen. Van Harro staat er in het decembernummer ook nog een interview, omdat hij tijdens XFI 2018 in Veldhoven een persoonlijke kennismaking had met Auris Audio en importeur Colab.

Tot slot lees je natuurlijk ook de nieuwste muziektips van Ruud Jonker en Theo Wubbolts. De volledige inhoudsopgave van de laatste editie van 2018 vind je hieronder.


EDITORS' CHOICE