NIEUWSiEar Tilburg

Q Acoustics demo's op iEar' 2018

De tweede dag van de Audio Show iEar' in het Koning Willem II Stadion is al in volle schwung als we vanuit onze FWD redactiestand eens bij de overburen binnenlopen: Armour Home Nederland. 

Armour Home is onder meer leverancier van Q Acoustics. Het succes van dit relatief jonge speakermerk is het resultaat van een doelgerichte focus op geluidstechniek en inspirerend design. Inmiddels hebben zij een pakket audiofiele luidsprekers voor hifi en home cinema, medialuidsprekers voor een verbeterd schermgeluid en diverse inbouwmogelijkheden.

Op de Audio Show staat de vertegenwoordiging van Armour Home in een van de skyboxen langs het veld van Willem II. Eén van de betere skyboxen mogen we wel stellen, getuige de goed gevulde bar.

Armour Home focust hier afwisselend op onder meer EISA-winnaar Concept 500 en de veel kleinere 3050i. Eerstgenoemde is aangesloten met een QED Supremus luidsprekerkabel, eveneens uit het assortiment van Armour Home. De Q 3050i is verbonden met de QED XT 40.

De Q Acoustics 3000-familie vonden we al veel kwaliteit bieden voor een redelijk bedrag. Nu is er de 3000i-serie, met een nauwelijks merkbare naamsverandering en een zeer gelijkaardige propositie. Toch zijn er redenen genoeg om voor de nieuwere versie van deze elegante designspeakers van Q Acoustics te kiezen. Ook de 3000i-speakers blijven trouw aan de designfilosofie van Q Acoustics, die gericht is op interieurharmonie. Met andere woorden: de 3050i is een speaker die weinig protest zal uitlokken als je hem in de woonkamer plaatst.

De aansturing van het geheel wordt verzorgd door de nieuwe versterkercombinatie van Exposure, de 5000 serie. 

Stem ook vandaag nog op onze FWD Showawards iEar' 2018!


EDITORS' CHOICE