NIEUWSKii Audio

Kii Audio nu ook bij Hifi Studio Number One: show op 6 en 7 december

Kii Audio laat weten dat Hifi Studio Number One per direct is toegevoegd aan de dealerlijst, dus je kunt voor dat merk voortaan ook in Leiden terecht. 

"Wij van Kii Audio zijn van mening dat Hifi Studio Number One een professionele partner is, die de consument op een vakbekwame manier advies kan geven omtrent de producten van Kii Audio!"

Het Duitse Kii Audio is met name bekend van de Kii Three, een actief aangedreven monitorluidspreker met DSP. Kii Audio heeft een uitbreidingsmodule genaamd BXT ontwikkeld waarmee de Kii Three in een vloerstaande luidspreker word getransformeerd. Het woord ‚Äúmodule‚ÄĚ is wellicht niet helemaal op zijn plaats, want de BXT-uitbreiding is groter dan de Kii Three zelf. De BXT-module zorgt volgens Kii Audio voor een significante verbetering van de weergave van lage tonen.¬†

Om de nieuwe samenwerking op een goede wijze in te luiden, is er op 6 en 7 december aanstaande een launch event van dat Kii Three BXT System bij Hifi Studio Number One aan de Korevaarstraat 2f in Leiden. Kijk voor meer informatie op de website.


EDITORS' CHOICE