NIEUWSPolk Audio

Polk Audio Experience: een avondje Signature E-serie

Na de zeer geslaagde AudioQuest Experience mogen we opnieuw een groepje lezers uitnodigen voor een exclusieve bijeenkomst. Op maandag 3 december organiseren we samen met Sound United een avondje Polk Audio, en wel in de luisterruimte van Sound United in Eindhoven. 

Sound United, moederbedrijf van Polk Audio, Denon, Marantz, Definitive Technology en Boston Acoustics, heeft haar Benelux-kantoor in Eindhoven. En dat is mooi, want het Amerikaanse Polk Audio krijgt steeds meer voet aan grond op het Europese continent. Niet voor niets gaat er veel aandacht uit naar 'Europese tuning'.

Genoeg gelezen? Ga direct naar de prijsvraagpagina

Bij de Polk Audio Signature E-serie hoort een uitgebreid verhaal over de manier waarop het Amerikaanse merk het Europese publiek opzoekt. Een verhaal dat Brand Manager Mike Gregory graag eens uitgebreid uit de doeken doet. Uiteraard mét demo's, in mono, stereo en surround. De toelichting zal deels in het Engels zijn.

Polk Audio Experience

Benieuwd naar de volledig nieuwe Polk Audio Signature E-modellen? Altijd al eens een kijkje willen nemen in de luisterruimte van Sound United in Eindhoven, waar ook Denon en Marantz hun Nederlandse thuis hebben, en waar Ken Ishiwata zeer regelmatig zelf ook gebruik van maakt? Dat treft, want HiFi.nl en Sound United nodigen je uit voor een unieke ervaring, waarbij je mag rekenen op:

  • een presentatie over Polk Audio en haar assortiment
  • uitgebreide demo's met aandacht voor de Signature E
  • tekst en uitleg van Brand Manager Mike Gregory over Europese tuning en wat daar bij komt kijken
  • een hapje en een drankje, en tijd voor al je vragen

Kijk snel op hifi.nl/polk en meld je aan, we mogen maar liefst 15 prijswinnaars uitnodigen

Wat: Polk Audio Experience
Waar: Sound United, Eindhoven
Wanneer: Maandag 3 december, 18.00 tot ca. 21.00 uur

MERK

EDITORS' CHOICE