NIEUWSAudio-Life

The Bespoke Audio Show bij Audio-Life op 24 november

Redactie Hifi.nl | 22 november 2018 | Fotografie Fabrikant

Op zaterdag 24 oktober kun je bij Audio-Life in Buren genieten van een Bespoke Audio Show. "Zoals altijd staan de muzikale parameters voorop: middengebied, natuurlijke klankkleuren en timbres, hoorbare derde harmonischen en dynamiek!"

Met Bespoke Audio heeft Audio-Life een parel in handen die ze niet gauw zullen laten gaan. "Deze met de hand gebouwde passieve voortrap geeft zoveel muziek en laat ook zoveel onwenselijkheden niet horen, het zou mooi zijn als je dát eens zou horen!"

Tijdens de show op 24 november zal het apparaat dan ook het hart zijn van de setup, in combinatie met Devore Fidelity OrangUtan O/96 en Gibbon X met Airtight 300 B. Een combinatie waarvan ze zeker zijn dat je even stil valt. En aangezien Audio-Life zich meer en meer gaat richten op vinyl: neem je eigen plaat mee als je daar zin in hebt. Ze gaan mét en zonder Bespoke Audio spelen en een structuur aanbieden waarin je echt de kwaliteiten van deze passieve voortrap kan horen. Dus kom luisteren en je verbazen op zaterdag 24 november.

De show start om 11.00 uur en eindigt rond 16.00 uur. Uiteraard is er een heerlijke hap ondersteund met een goede slok van het een of ander. Een aanmelding is niet noodzakelijk maar wel gewenst: info@audio-life.nl

Audio-Life | Hulsterstraat 26a, 4116 EZ, Buren | audio-life.nl


EDITORS' CHOICE