NIEUWSWilson Audio

December Listening Sessions bij Reference Sounds

Het is een goed idee om de resterende twee vrijdagen van het jaar in de gaten te houden, want Reference Sounds in Amstelveen organiseert onder de noemer 'The Listening Sessions' diverse luistershows met merken zoals Wilson Audio, Dan D'Agostino en Mark Levinson. De editie op vrijdag 21 december staat bovendien in het teken van Mark Levinson, waar we deze mooie video graag van delen: 

"Bij Reference Sounds hebben we een duidelijke missie", zo legt Michael Huigen uit, "en dat is het scheppen van een muzikale illusie die u het gevoel geeft er echt bij te zijn. Tijdens onze exclusieve ‘Listening Sessions’ openen we de deuren van onze showroom voor een ongekende high-end audio ervaring. In een fantastische setting laten we u genieten van muziek, belichten we de filosofie achter onze producten en delen we onze passie voor ultieme weergave. Ongedwongen, persoonlijk, makkelijk bereikbaar en met ruime parkeergelegenheid."

Reference Sounds is importeur van Mark Levinson, Revel, Lexicon, JBL Synthesis, Transparent Cable, Ayre Acoustics, Wilson Audio en Dan D’Agostino. Vrijdag 7 (Wilson Audio & Ayre) en vrijdag 14 (Wilson & Dan D'Agostino) december hebben we inmiddels achter de rug, hieronder vind je het overzicht van de laatste demonstraties en de systemen die aan de Zijdelweg 19 in Amstelveen opgesteld zullen staan.  

Vrijdag 21 December

JBL K2 S9900 luidsprekers met Mark Levinson 

Vrijdag 28 December

Revel’s nieuwe Beryllium luidsprekers

Op deze dagen opent de importeur de deuren van de luisterruimte om 10.00 uur en ben je welkom tot 21.00 uur. Om het je zo aangenaam mogelijk te maken, verzoeken ze je wel even vooraf even te berichten dat je komt. Dat kan telefonisch via +31(0)612033280 of per e-mail: info@referencesounds.nl

Reference Sounds | Zijdelweg 19, Amstelveen | www.referencesounds.nl

EDITORS' CHOICE