Primeur: Wilson Audio TuneTot bij Chattelin op 10 november UPDATE

Zaterdag 10 november aanstaande kun je bij Chattelin Audio Systems in Den Haag kennismaken met de TuneTot, de high end-desktopspeakers van Wilson Audio. 

UPDATE: opgelet, eerder berichtten we over donderdag 8 november, maar Chattelin heeft de introductie van de TuneTot verplaatst naar zaterdag 10 november!

De Wilson Audio TuneTot is Wilson Audio’s meest compacte luidspreker ooit. Alle kennis en kunde van David en zijn zoon Daryl Wilson zijn samengevat in een luidspreker met een uitgesproken ambitie: het scheppen van een optimale muzikale beleving trouw aan de kenmerken van Wilson luidsprekers, ook als de omgeving van de luidspreker zelf minder optimaal te noemen is.

"Wilson Audio staat synoniem voor kracht en timing, snelheid en precisie en vooral levensechte dynamiek", schrijft Peter Chattelin. "De TuneTot doet recht aan al die eigenschappen vanuit een bijzonder compacte voetprint, ontwikkeld voor locaties waar andere luidsprekers een duidelijke concessie vormen. De klasse van Wilson Audio vanaf een fraai dressoir, een luxe standaard of geïntegreerd in een kastenwand."

"Het aantal denkbare mogelijkheden is groot. De TuneTot laat zich daarbij optimaal isoleren van de omgeving middels de optionele ISObase terwijl een ingenieus spike systeem de luidspreker laat perfectioneren in het tijdsdomein. De optionele aluminium trim ring voor de mid/laag unit en grills zorgen er voor dat de TuneTot ook visueel perfect past in haar omgeving net als de nieuwe kleuropties, speciaal ontwikkeld voor de TuneTot: Quartz, Ivory, Crimson, Carbon en Teak."

"Het resultaat is zonder twijfel de allerbeste luidspreker ooit voor compromisloze Wilson Audio kwaliteit in situaties waar een grotere luidspreker ondenkbaar is."

Zaterdag 10 november kun je voor de eerste keer in Nederland naar de TuneTot gaan luisteren, in een opstelling zoals Wilson Audio de luidsprekers bedoeld heeft. Je bent welkom tussen 10.30 en 22.00 uur. 

Chattelin Audio Systems | Anna Paulownastraat 58, Den Haag


EDITORS' CHOICE