Bowers & Wilkins 600 Series & subwoofer tour bij AudioTV Centrum

De nieuwe 600 Serie van Bowers & Wilkins is afgelopen maand gepresenteerd, en onze review mag je komend weekend verwachten. Op zaterdag 27 oktober kun je kennismaken met deze nieuwe speakers bij Audio TV Centrum in Eindhoven, waar ook de DB-modellen subwoofers in de schijnwerpers zullen staan.

Naar aanleiding van het succes van de eerste Subwoofer Tour en de introductie van de nieuwe 600 Series heeft Bowers & Wilkins weer een aantal demonstraties georganiseerd. Zaterdag 27 oktober zal die nieuwe tour bij Audio TV Centrum in Eindhoven neerstrijken. Je bent van harte welkom om deze presentaties bij te wonen.

"Wilt u onder het genot van een hapje en een drankje de verschillen horen tussen alle modellen, en ook komen proeven wat nou die nieuwe Continuum drivers doen met het geluidsbeeld (in deze prijsklasse echt waanzinnig!)? Kom dan langs! U kunt deze dag altijd zo binnenlopen maar wilt u zeker zijn van een plekje, stuur ons dan even een berichtje met hoeveel personen u komt en voor welke sessie."

Inschrijven wordt gewaardeerd als je zeker wil zijn van een plekje. Dat kan via deze pagina op de website van Audio TV Centrum. Er staan sessies gepland van 11.00 tot 12.00, van 13.00 tot 14.00 en van 15.00 tot 16.00 uur.

Audio TV Centrum | Geldropseweg 75, Eindhoven

Lees ook onze Thuistest met de DB-serie subwoofers

MERK

EDITORS' CHOICE