NIEUWS

Music Emotion November 2018

Gastauteur | 02 november 2018

Vanaf deze week ligt er een nieuwe editie van Music Emotion in de winkels, één dezer dagen ook weer bij de abonnees op de mat.

Externe bijdrage-dit artikel valt buiten de redactionele inhoud van HIFI.nl


In de nieuwe novembereditie lees je uitgebreide testen van Marantz (de PM-KI Ruby & SA-KI Ruby), Bowers & Wilkins (de gloednieuwe) 607 en Zanden Audio Systems (de 3100, 8120 & 120). Ook zijn er reviews van de Hegel H590 geïntegreerde stereoversterker met dac, Masterbase, de MOON 390 én de Exposure 5010-serie.

In de categorie nieuwe producten staat Loewe in de spotlights, en er zijn reportages over Look & Listen/Penhold & Savor audio, het Nagra Event bij Rhapsody en een feestelijke opening met een introductie bij DALI Benelux.

‘Veel van het beste’ richt zich op Audio Show iEar’ 2018 (17 & 18 november in het Willem II stadion Tilburg) en Ruud Jonker bracht een bezoek aan Headphone Auditions Amsterdam voor de rubriek The Dealer. Daarnaast lees je ook weer de nieuwste muziektips van Ruud Jonker en Theo Wubbolts en diverse Bd/dvd-reviews van Ivo van den Broek. De volledige inhoudsopgave vind je hieronder.


EDITORS' CHOICE