NIEUWSVitus Audio

Zaterdag: Vitus en Alluxity-show RealFineAudio

RealFineAudio heeft een aantal najaarsshows op de agenda gezet, te beginnen bij een high end-event rond Vitus Audio en Alluxity op zaterdag 13 oktober aanstaande. 

UPDATE: in tegenstelling tot eerder bericht zal de show plaatsvinden bij RealFineAudio in Twijzelerheide, en niet langer in Veenendaal. 

Show bij RealFineAudio

In de grote luisterruimte wordt gespeeld met Vitus Audio RI-101 met interne DAC, Metronome AQWO cd-speler, Alluxity Media One en twee paar AudioSolutions speakers (de Overture 205F en de Figaro M). Deze speakers maakten hun debuut op de afgelopen XFi show en voor audioliefhebbers uit het noorden van het land is dit dan ook een unieke gelegenheid deze high end-speakers eens te beluisteren. De Overture 205F is verkrijgbaar vanaf € 3850 per paar en de Figaro M is er vanaf € 4900 per paar.

In de kleine luisterruimte wordt gedemonstreerd met een set van Alluxity, de Media One en de Int One (geïntegreerde versterker) op de AudioSolutions Overture 203F (vanaf € 2600 per paar) en de Figaro B (vanaf € 1900 per paar). 

Je bent op 13 oktober van harte welkom van 11.00 tot 17.00 uur op de Bjirkewei 11 in Twijzelerheide

MERK

EDITORS' CHOICE