NIEUWSDALI

Dali introduceert Katch in nieuwe kleuren

De Deense luidsprekerbouwer Dali heeft de Katch, een draadloze luidspreker, uitgebracht in twee nieuwe kleuren. De klant kan nu ook kiezen voor een uitvoering in Jet Black of Grape Leaf. De nieuwe uitvoeringen van de Katch zijn per direct verkrijgbaar.

Dali Katch: draadloze en draagbare luidspreker

Dali heeft naar eigen zeggen de normen voor draagbare audio verhoogd met het uitbrengen van de Katch. De Katch klinkt niet alleen goed, maar hij ziet er ook goed uit, aldus Dali.

In de aluminium behuizing is een klasse D-versterker geplaatst die twee keer 25 Watt vermogen kan leveren. Het muzieksignaal wordt door een tweetal soft-dome tweeters van 21 millimeter en een tweetal passieve aluminium woofers omgezet in geluid. De ene woofer zit aan de voorkant en de andere zit aan de achterkant van de behuizing. Het geheel zou voor een krachtige en zuivere klank moeten zorgen., ook op hoog volume. De gebruiker kan kiezen uit twee profielen. Het ene profiel veronderstelt dat de Kacth helemaal vrij staat. Het andere profiel veronderstelt dat de Katch vlakbij een muur staat.

Muzieksignaal kan draadloos worden aangeboden via bluetooth 4.0 en NFC. Ook is een gewone analoge jacplug-ingang aanwezig. Via de usb-poort kan een Chromecast Audio Dongle worden aangesloten.

De accu heeft een capaciteit van 2.600 mAh. Volledig opladen kost twee uur en geeft vervolgens 24 uur muziekplezier. De behuizing is gemaakt van aluminium en ABS. De leren handgreep maakt verplaatsen eenvoudig. Een draagtas wordt meegeleverd.

De Katch is op dit moment leverbaar in vijf kleuren. Dark Shadow, Jet Black en Grape Leaf zijn de huidige kleuren. De kleuren Cloud Gray en Green Moss zijn nog een beperkte tijd leverbaar maar zullen dus kennelijk binnen afzienbare tijd verdwijnen.

Dali Katch: prijs en leveringsinformatie

De Dali Katch is per direct leverbaar voor een prijs van net geen 400 euro.


MERK

EDITORS' CHOICE