NIEUWSNaim Audio

NAIM NDX2-luistershow Hifi Limburg

Hifi Limburg organiseert op zaterdag 27 oktober in samenwerking met importeur Latham Audio een luistershow waarin het Engelse merk Naim centraal zal staan. Specifieker staat de NDX2, de nieuwe streamer/dac van het merk, deze zaterdagmiddag in de spotlight.

Naim maakt al bijna een halve eeuw hoogwaardige audioproducten en is ruim tien jaar actief op het vlak van streamers/dacs. In de zomer is het nieuwe topmodel ND555 gelanceerd en eind september is de tweede in lijn beschikbaar: de NDX2. Tijdens de luistershow zal Rowan Dernee van importeur Latham Audio deze NDX2 presenteren, de verbeteringen van deze strakke streamer/dac toelichten en natuurlijk ook laten horen.

De NDX2 zal aangesloten worden  op een NAIM NAC 282 met hicap en sc-voeding. De eindversterker is de NAP 300, aangesloten op de Focal Sopra 3 vloerstaanders.

Details & aanmelden

Je bent van harte uitgenodigd voor deze luistershow. Naast een lekkere kop koffie met vlaai ontvangt iedere bezoeker een waardebon van € 50,-. Hifi Limburg bestaat namelijk 5 jaar en dat wordt gevierd met bezoekers en klanten. Zaterdagmiddag 27 oktober staan er twee luistersessies geplandde eerste begint om 12.00 uur en de tweede sessie om 14.00 uur. Aanmelding is gewenst, met een voorkeur voor de eerste of tweede sessie, via e-mail: jack@hifilimburg.nl.

Agenda Hifi Limburg | hifilimburg.nl

  • 27 oktober NAIM show met de nieuwe NDX2
  • 3 November Bowers & Wilkins show met de nieuwe 600 serie
  • 1 December Primare show met de nieuwe SC15 streamer/dac/versterker
MERK

EDITORS' CHOICE