NIEUWS

Music Emotion Oktober 2018

Gastauteur | 28 september 2018

Deze week ligt er weer een nieuwe editie van Music Emotion in de winkels, één dezer dagen ook bij de abonnees op de mat. Op de cover van het oktober 2018-nummer van het hifi-magazine vinden we de Magico A3, de jongste en meest betaalbare luidspreker van het Amerikaanse merk. 

Externe bijdrage-dit artikel valt buiten de redactionele inhoud van HIFI.nl

In de nieuw editie lees je daarnaast uitgebreide reviews van TEAC, Bowers & Wilkins, Primare, Sonus faber, AudioQuest, Dynaudio en Panasonic.

In de nieuwsrubriek is er volop aandacht voor de verse aanwinsten van KEF (de jongste generatie van de R-Serie) en Rotel, reportages zijn er over Revox en Marantz en Werner Ero bracht een bezoek aan de fabriek van Naim. 

In de categorie vooruitblik is er de Audio Show iEar’ 2018, op 17 en 18 november in het Willem II stadion in Tilburg, qua terugblik deden de collega’s van FWD uitgebreid verslag van de IFA in Berlijn: welke nieuwe producten en trends komen er allemaal op ons af?

Tot slot uiteraard ook de nieuwste muziektips van Theo Wubbolts en Ruud Jonker. Bekijk de volledige inhoudsopgave hieronder.


EDITORS' CHOICE