NIEUWSDenon

Denon D-T1: ultra-compact systeem met cd-speler, FM/AM-radio en bluetooth

Het Japanse Denon bouwt voort op het succes van zijn compacte M-reeks met de lancering van het ultra-compacte en zeer betaalbaare D-T1 systeem. Het combineert een cd-speler en FM-/AM-radio met bluetooth-streaming. Het D-T1 systeem wordt geleverd met bijpassende luidsprekers en is verkrijgbaar in zwarte en matgrijze uitvoering.

Denon D-T1: klein alles-in-één systeem met luidsprekers

De nieuwe D-T1 van het in 1910 opgerichte Denon is gebaseerd op het eerder uitgebrachte D-M41 systeem. De D-T1 maakt het goede geluid en de bouwkwaliteit van Denon nu beschikbaar voor een instapprijs. Het D-T1 systeem is verkrijgbaar in een zwarte en nieuwe matgrijze uitvoering en voorzien van hoogwaardige luidsprekers. Het is dus perfect als eerste aankoop of voor iedereen die een tweede systeem nodig heeft voor een slaapkamer, keuken of studeerkamer. En dankzij zijn compacte afmetingen is de D-T1 ideaal voor de drukke student, aldus Denon.

De D-T1 mag dan wel eenvoudig zijn, hij is ook erg flexibel dankzij een soepel werkend mechanisme voor de cd-lade die zowel standaard cd's als MP3-/WMA-bestanden op cd-r/rw-schijven kan afspelen, maar ook dankzij de ingebouwde FM-/AM-radio. Hij is ook voorzien van bluetooth-connectiviteit om muziek, podcasts, online diensten en internetradio draadloos vanaf telefoons, tablets of computers te streamen. Het systeem kan ook makkelijk en snel worden ingesteld; de gebruiker kan dus binnen een handomdraai van muziek genieten.

Dankzij de optische digitale ingang kunnen gebruikers het geluid van hun tv via de D-T1 afspelen voor een aangenamere kijkervaring. De analoge ingangen zijn ook ideaal om een externe bron aan te sluiten. Denk hierbij aan oudere persoonlijke muziekspelers of draaitafels met ingebouwde phono-EQ. De D-T1 is ook voorzien van een hoofdtelefoonuitgang voor persoonlijke luistersessies.

Het compacte en elegante ontwerp van de D-T1 past niet alleen in elk interieur, maar het behuist ook Denons pure en directe audiotechnologie. Deze technologie is het resultaat van ruim een eeuw ervaring in het ontwerpen van producten die muziek reproduceren. De D-T1 is geen krachtpatser, maar toch is de 2 x15 Watt versterker volgens Denon krachtig genoeg om de ruimte met mooi geluid te vullen.

De door Denon ontworpen luidsprekers gebruiken een soft-dome tweeter van 25 mm voor een zuivere en heldere hoge tonen, alsmede een 12 cm woofer voor een krachtige, impactvolle middenband en lage tonen. Bovendien is het systeem voorzien van toonregelingen om het geluid aan je persoonlijke smaak aan te passen.

De D-T1 is net zo gemakkelijk te gebruiken als in te stellen. Dankzij een helder display en logische bediening en de bijgevoegde afstandsbediening kun je alle functies vanaf je bank bedienen.

Denon D-T1: eigenschappen

  • Elegant, compact en zeer betaalbaar model uit het instap-segment in zwarte of grijze uitvoering.
  • Bluetooth voor draadloos streamen vanaf telefoons, tablets en computers.
  • Cd-speler met lade speelt ook MP3-/WMA-bestanden op cd-r/rw-schijven af.
  • FM-/AM-radio voor je favoriete radiozenders.
  • Analoge AUX-ingang plus optische digitale ingang perfect voor tv-audio.
  • 2 x 15 Watt Denon-versterker plus tweeweg luidsprekers voor puur, gecontroleerd geluid.
  • Hoofdtelefoonuitgang.
  • Toonregelingen om het geluid naar smaak aan te passen.
  • Eenvoudig in te stellen en te bedienen, compleet met afstandsbediening.

 

Denon D-T1: prijs en leveringsinformatie

De Denon D-T1 is verkrijgbaar in zwarte en matgrijze uitvoering en wisselt voor net geen 300 euro van eigenaar.

MERK

EDITORS' CHOICE