NIEUWSGoldmund

Dr. Véronique Adam van Goldmund International spreker tijdens XFI 2018

Rob Nijman | 11 september 2018 | Fotografie Fabrikant | Goldmund

Dr. Véronique Adam, hoofd van de research & development afdeling van Goldmund International, komt op uitnodiging van Goldmund Benelux naar Nederland tijdens de XFI Premium Audio Show. Ze zal op beide dagen een lezing verzorgen getiteld 'Analoge vs Digitale Actieve speakers' en in de ruimte van Goldmund Benelux aanwezig zijn om vragen te beantwoorden over producten van het merk.

Robert Brijde van Goldmund Benelux: “Wij zijn trots op het feit dat wij het iconische merk Goldmund na tien jaar afwezigheid weer teruggehaald hebben naar de Benelux regio. Het bedrijf maakt al veertig jaar toonaangevende ultra high-end producten en dat merk je aan alles. Het design en de audiokwaliteit zijn van een uitzonderlijk hoog niveau.” Daan Vreeswijk van Goldmund Benelux vervolgt: “We hebben er bewust voor gekozen om de Goldmund SATYA speakers te demonstreren tijdens de XFI, omdat sommige audioliefhebbers nog steeds denken dat draadloze actieve speakertechnologie inferieur is aan bekabelde passieve systemen. Goldmund laat echter zien dat wireless ultra high-end héél goed mogelijk is en om dat extra te onderbouwen hebben wij het hoofd van de research & development afdeling van Goldmund International, Dr. Véronique Adam, uitgenodigd om toelichting te geven en eventuele vragen van de XFI bezoekers te beantwoorden”. 

Als expert in electro-acoustics ontwikkelde Dr. Véronique Adam de techniek achter de lijn van actieve ultra high-end speakers van Goldmund. In haar lezing op de XFI Premium Audio Show gaat zij dieper in op de techniek achter zowel analoge als digitale actieve speaker-systemen en welke invloed deze techniek heeft op de luisterbeleving. Al in 2002 publiceerde Dr. Adam haar thesis: ‘Loudspeaker Behaviour under Incident Sound Fields’. Daarin lag haar focus lag vooral op interacties tussen akoestische bronnen, filterontwerp, en het modelleren en analyseren van luidsprekers. 

Goldmund Benelux is tijdens XFI 2018 op 22 en 23 september te vinden in ruimte 53, waar zij onder andere een demo verzorgen van de draadloze Goldmund SATYA speakers en andere Goldmund producten tonen.

MERK

EDITORS' CHOICE