NIEUWSiEar Tilburg

iEar' opent binnenkort tweede vestiging in Amsterdam

Redactie Hifi.nl | 11 september 2018 | Fotografie Fabrikant

Over enkele maanden is onze hoofdstad een hifispeciaalzaak rijker: het Tilburgse iEar' opent namelijk aan de Corellistraat 27 in Amsterdam een tweede vestiging. Er wordt momenteel volop verbouwd, iEar' Amsterdam verwacht binnen nu en 8 weken de deuren te openen. 

"De prachtige producten die we in Tilburg al jaren lang voeren zijn binnenkort dus ook verkrijgbaar in Amsterdam", zegt Freek van Ham, "met merken zoals Bowers&Wilkins, KEF, Focal, Marantz, Naim Audio, McIntosh, Dynaudio, NAD, Rotel, Arcam, Monitor Audio, Bluesound, Sonos en vele andere."

De voordeur van het pand aan de Corellistraat is gelegen in de bekende Beethovenstraat, een prachtige winkelstraat in Amsterdam-Zuid, waar een mix te vinden is van bekende landelijke winkels en prachtige locale speciaalzaken. De winkel zal beschikken over een drietal zeer goed geoutilleerde luisterruimtes, waarvan één high-end audio luisterruimte, een home theater met 13.2 kanaals bioscoopopstelling en een hifi luisterruimte een ruime keuze aan audio installaties. Daarnaast is er een open ruimte met opstellingen van televisies, draadloze speakersystemen, multiroom oplossingen en hoofdtelefoons. Ook in Amsterdam kun je zodoende bij iEar' terecht voor High-End Audio, Home Cinema, Streaming Audio en Domotica.

We houden je op de hoogte van een exacte openingsdatum. | Lees ook: Audio Show iEar' 2018


EDITORS' CHOICE