NIEUWS

Mastersounds TRBxM: resonantievrije basis voor draaitafels

Het Britse Mastersounds heeft samen met TPI Aerospace een plateau ontwikkeld om draaitafels op te zetten. Het plateau heet TRBxM en wordt gepresenteerd als de definitieve referentie als het gaat om isolatie van trillingen. TRB staat voor Total Resonance Blocking technologie. De levering begint vanaf 10 september 2018.

Mastersounds TRBxM: gebouwd volgens militaire specificaties

Mastersounds en TPI Aerospace hebben samengewerkt om een nieuwe draaitafelisolator te lanceren die is gericht op het verwijderen van ongewenste feedback en trillingen. TRBxM is ontwikkeld door toonaangevende vibroacoustic-engineers. Het wordt vervaardigd in Engeland, volgens militaire specificaties, door TPI Aerospace met de grootste precisie, zorgzaamheid en oog voor detail.

De TRBxM is getest met het oog op plaatsing van een ongemodificeerde Technics SL1210MK2 en is geoptimaliseerd voor het verwijderen van ongewenste interferentie van 1 Hz tot 450 Hz, frequenties die veel voorkomen in live-uitvoeringen. Uiteraard kunnen ook andere draaitafels worden geplaatst en indien nodig kan Mastersounds een interfacekit leveren.

Plaats de TRBxM eenvoudig op een vlak, afgeveerd of niet afgeveerd oppervlak, plaats de gekozen draaitafel er bovenop en geniet van reproductie zonder ongewenste artefacten. Robuuste, ergonomische handgrepen maken een eenvoudige positionering met een draaitafel mogelijk, aldus Mastersounds.

Mastersounds TRBxM: prijs en leveringsinformatie

De TRBxM is leverbaar vanaf 10 september 2018 voor een prijs van net geen 300 Britse ponden. Wie meer wil weten kan kijken op de website van Mastersounds.


EDITORS' CHOICE