NIEUWSAKG

AKG lanceert viertal draadloze hoofdtelefoons, te zien op IFA 2018

Sinan Kökbugur | 30 augustus 2018 | Fotografie Fabrikant | AKG

Harman International, onderdeel van Samsung Electronics, lanceert vandaag een nieuwe lijn draadloze hoofdtelefoons waaronder de prijswinnende AKG N700NC met verstelbare ruisonderdrukking voor een gebalanceerd en gedetailleerd geluid. Speciaal voor alle muziek experts en -fans hebben alle draadloze hoofdtelefoons van AKG het met een Grammy Award beloonde kwaliteitsgeluid waar het merk AKG om bekend staat., aldus de verklaring van Harman.

AKG N700NC: draadloze over-ear hoofdtelefoon met noise cancelling

“HARMAN en Samsung zijn altijd op zoek naar innovaties die zorgen voor eindeloze mogelijkheden en een nóg betere gebruikerservaring,” aldus Dave Rogers, President Consumer Audio bij HARMAN. “De AKG N700NC is dé hoofdtelefoon voor muziekliefhebber die op zoek is naar topkwaliteit geluid, terwijl de stijlvolle Y500 een betaalbare luisterervaring biedt. Door het perfect gebalanceerde, true-to-life geluid geniet men van muziek zoals de artiest het bedoeld heeft.”

Voor de met een EISA award bekroonde AKG N700NC over-ear hoofdtelefoon combineerde AKG het beste comfort met design en Ambient Aware technologie. De N700NC is ideaal voor op reis, want met de verstelbare ruisonderdrukking kunnen muziekliefhebbers gemakkelijk switchen van volledige ruisonderdrukking naar omgevingsgeluid. Zo kan men evengoed de mededelingen op het vliegveld horen of gesprekken volgen om vervolgens weer naar muziek te luisteren.

De ‘Perfect Calls’ en ‘Talk Thru’ functies maken het mogelijk om echo’s te onderdrukken en tegelijkertijd de perfecte balans te vinden tussen ruisonderdrukking en omgevingsgeluid.

AKG N200, Y500, Y100: hoofdtelefoon voor muziekliefhebbers

De draadloze in-ear AKG N200 levert uitzonderlijke draadloze geluidskwaliteit in nog hogere weergave met zijn aptX-technologie en AAC audio-ondersteuning. De hoofdtelefoon is ontworpen met hoogwaardige stoffen kabels en magnetische oordopjes zodat kabels niet in de knoop raken.

De in-ear AKG Y100 en de on-ear AKG Y500 zijn met een combinatie van duurzame materialen, AKG kwaliteitsgeluid en een stijlvol ontwerp de ideale dagelijkse hoofdtelefoon voor muziekliefhebbers. Gebruikers hebben met één druk op de knop controle over omgevingsgeluid dankzij de Ambient Aware technologie van de AKG Y100 en Y500.De draadloze in-ear AKG N200 levert uitzonderlijke draadloze geluidskwaliteit in nog hogere weergave met zijn aptX-technologie en AAC audio-ondersteuning. De hoofdtelefoon is ontworpen met hoogwaardige stoffen kabels en magnetische oordopjes zodat kabels niet in de knoop raken.


De AKG
Y500 heeft een “automatisch afspelen en pauzeren” functie, die muziek pauzeert wanneer de hoofdtelefoon van de oren valt of onverwacht uitgetrokken wordt. De muziek hervat automatisch wanneer men de hoofdtelefoon weer opzet, luisteraars hoeven zo geen noot te missen.

AKG N700NC, N200, Y500 en Y100: prijzen en leveringsinformatie

Leveringsinformatie en prijzen worden op een later tijdstip bekendgemaakt.

EDITORS' CHOICE