Indian Summer Show 'Van barok tot barre rock' op Harbeth en Luxman

Afgelopen zaterdag bij Beter Beeld & Geluid in Hilversum de eerste editie van de Indian Summer-shows gemist? Niet getreurd, voor zaterdag 1 september aanstaande staat er alweer een nieuwe op het programma! Vanaf 13.00 uur ben je welkom in de vestiging in Hilversum voor een show met Theo Wubbolts, die met veel kennis en humor het thema ‘Van Barok tot Barre Rock‘ uit zal gaan diepen.

Theo Wubbolts heeft een diepe en brede kennis over klassieke muziek en hifi in het algemeen. Zo maakte hij vele live-opnames van het Rotterdams Philharmonisch Orkest en was hij jaren hoofdredacteur van onder andere Hifi Video Test (HVT). Het gebruikte systeem zal bestaan uit de Harbeth M40.2 40th Anniversary, aangestuurd door Luxman electronica. Muziek wordt gedraaid vanaf plaat en CD.

Van Barok tot Barre Rock

"We gaan met Theo als reisleider een reis maken door de historie van de muziek… We beginnen met het notenschrift: hoe is dat eigenlijk ontstaan? En wist je dat er eigenlijk al Rock bestond in de Barok…?

"Maar ook aan bod komen onderwerpen als het begin van de vastlegging van muziek en opnametechniek. En hoe moet je eigenlijk luisteren naar muziek via de HiFi? En wat is het belang van de akoestiek?

"Het wordt niet alleen een interessante, maar zeker ook humoristische en volkomen interactieve reis door de (muziek-)historie, waarbij er vele muzikale voorbeelden voorbij zullen komen."

Harbeth en Luxman

Voor het team van Beter Beeld & Geluid is het al lang duidelijk dat de merken Harbeth en Luxman met elkaar een bijzondere synergie opleveren, die zich zeker met klassiek in volle overtuiging openbaart. Voor deze show combineren ze daarom het topmodel van Harbeth, de M40.2 40th Anniversary, met de beste Luxman geïntegreerde versterker – de L-509X – en gebruiken daarbij ook een platenspeler en CD-speler van het merk.

Inloop voor de show is om 13.00 uur, maar het is mogelijk op ieder moment binnen te wandelen. Het leukste is het wel natuurlijk om zo vroeg mogelijk te komen, om niets van het verhaal van Theo te missen! Afronding is tegen 17.00 uur, uiteraard zullen er zoals altijd hapjes en drankjes aanwezig zijn.

MERK

EDITORS' CHOICE