Reference Sounds op XFI 2018 met Dan D'Agostino, Wilson en Transparent

In het vierde weekend van september staat de XFI Premium Audio Show 2018 weer op de agenda. En dat is mooi, want dat betekent dat we inmiddels langzaam vooruit kunnen gaan blikken, met vandaag de aankondiging vanuit Reference Sounds en de aanwezigheid van onder meer de Dan D'Agostino Momentum voor- en eindversterkers.

Hoewel de uitzonderlijke Nederlandse zomer ons prima bevalt, is komkommertijd ook in de hifi een serieuze kriem en valt er met name in augustus doorgaans niet heel veel te melden. Gelukkig glooien events als de IFA in Berlijn (31 augustus t/m 5 september) en een aantal weken later XFI in Veldhoven (22 & 23 september) alweer aan de horizon, dus de aanhoudende droogte is niet voor altijd. Sterker nog, de eerste persberichten voor XFI 2018 komen al binnen, dus we hebben weer iets om naar uit te kijken.

Reference Sounds

"De definitie van High-End Audio is voor iedereen anders", zo schrijft de importeur van onder meer Dan D'Agostino, Wilson Audio en Transparent Cables. "Smaken verschillen net als het aantal meningen en producten. Toch is de definitie van High-End Audio voor Reference Sounds extreem helder. Het omvat veel meer dan een mooi product of kostbaar artikel. Het is de wens om een systeem naar het allerhoogste niveau te tillen, dichter bij de realiteit te komen en echt emotioneel betrokken te raken bij de weergave. Verder gaan waar anderen stoppen en de lat iedere keer weer een stapje hoger leggen. ’s Werelds meest geavanceerde merken gekoppeld aan onze onophoudelijke drang naar perfectie brengen je dichter bij het ultieme doel om ieder muzikaal facet met betoverende klasse te reproduceren."

"Het is die wens die ons drijft om op de XFI een systeem te presenteren waar velen alleen maar van kunnen dromen. Een systeem dat maat geeft aan High-End audio en weerspiegelt waartoe onze merken in staat zijn. Klasse definiërende bouwkwaliteit, technologische perfectie en muzikaliteit die bij elke liefhebber het hart sneller doet kloppen. Wij nodigen u daarom van harte uit om Reference Sounds' definitie van High-End audio zelf te ervaren middels Dan D’Agostino Momentum voor- en Momentum M400 Mono eindversterkers, Wilson Audio ALEXX luidsprekers en Transparent Reference level bekabeling. XFI 2018 kamer 65, wees welkom!"

Meer informatie en deelnemers van XFI 2018 op 22 en 23 september vind je op x-fi-audioshow.nl


EDITORS' CHOICE