NIEUWSSSC Audio

SSC introduceert Record Point 420

SSC Audio (Suspension String Concept) produceert sinds 1997 hoogwaardige isolatieapparatuur voor audio, handgemaakt en ontworpen in Duitsland. De fabrikant van audioaccessoires produceert pucks, bases, luidsprekerplatformen en een record clamp, de SSC Record Point 420.

SSC Record Point 420

De Record Point 420 heeft een geïntegreerde SSC-technologie (String Suspension) die mechanische en akoestische trillingen moet voorkomen. Dat doet het product door het gewicht, de druk en door goed contact tussen plaat en draaitafelplateau. Daarnaast moet de 420 de trillingen verwijderen die door het traceerproces gegenereerd worden, en die zich overal verspreiden via de geïntegreerde open-veerweefseltechniek (snaarophanging). Het resultaat moet vinyl playback een meer solide en dieper geluid geven, met verbeterde texturen en timbre en een homogener geluidsbeeld.

De Record Point 420 heeft een diameter van 65mm en meet 26mm hoog, met een gewicht van 420 gram. De 420 is gemaakt uit een CNC-gefreesd roestvrij stalen blok met aan boven- en onderzijde een hoogwaardig geanodiseerde aluminium cap met binnenin het Record Point, de SSC-weefseltechnologie met driedubbele ring-technologie die kenmerkend is voor SSC-producten. 

De SSC Record Point heeft een adviesprijs van 130 euro. Een overzicht van Nederlandse en Belgische dealers waar je de 420 kunt testen, vind je via deze link (PDF). Meer nieuwe producten uit het aanbod van SSC, dat gevoerd wordt door importeur Belram, vind je hier.

MERK

EDITORS' CHOICE