NIEUWSLumin

Penhold BV voegt Lumin toe aan Benelux-portfolio

Penhold BV / Look & Listen heeft per direct het merk Lumin aan het productpakket toegevoegd. "Met deze stap denken wij onze visie op de markt en waar deze zich heen beweegt nog maar eens extra te onderstrepen. Alleen producten van een bepaalde kwaliteit verwelkomen wij met open armen, omdat wij denken dat onze resellers zich vooral hiermee kunnen onderscheiden."

"De keuze voor een streaming specialist als Lumin geeft aan dat ook op het gebied van streaming audio een bepaald niveau gevonden kan worden. Het is juist dat niveau waarvan de consument uiteindelijk het meest zal profiteren. Lumin windt er geen doekjes om. Hun motto is: stream alles! Van MQA tot DSD, van FLAC tot WAV. Met native ondersteuning voor TIDAL, Qobuz, Spotify en AirPlay wordt ook aan de nieuwe content gedacht."

"De modellen van LUMIN herbergen altijd de laatste streaming technologieën, getuige de ondersteuning van Roon en MQA. De keuze voor alleen top of the line componenten, echt gebalanceerde ontwerpen en interferentievrije, aluminium behuizingen verzekeren de best mogelijk weergave. Muzikaliteit staat dan ook zeer hoog in het vaandel. Met maar liefst vijf netwerk spelers, een netwerk transport, een versterker, een netwerk speler/versterker en een netwerk muziekbibliotheek is er voor iedere muziekliefhebber keuze te over. En met de prachtig ontworpen app is bediening echt een fluitje van een cent."

"Wij zijn natuurlijk uitermate verheugd dat de fabrikant voor Penhold b.v. heeft gekozen. Samen met onze dealers zijn we van plan om zoveel mogelijk consumenten te verblijden met dit unieke merk en we streven ernaar om de populariteit van Lumin tot ongekende hoogte te stuwen."


EDITORS' CHOICE