NIEUWSHC Hifi

H&C Hifi wordt Harbeth dealer

De ‘Home & Car Hifi’ zaak H&C Hifi uit Oostrum (gemeente Venray) heeft besloten Harbeth dealer te worden. Se speciaalzaak heeft besloten direct de gehele Harbeth-lijn op te nemen.

Marcel Aarts vertelt over de reden Harbeth op te nemen in hun productassortiment: "Wij vinden Harbeth een zeer mooi product met een rijke historie. De weergave is heel muzikaal: vol emotie en met een enorme betrokkenheid bij de muziek. Een echte toevoeging, omdat het iets totaal anders is qua insteek en sound dan de andere producten die we voeren. Verder zijn we blij Harbeth ook in Limburg op de kaart te kunnen zetten als enige dealer in deze provincie!”

Ook vertelt hij iets over de toekomstplannen van H&C Hifi: "Binnenkort bestaat H&C Hifi 20 jaar en daar gaan we alles voor uit de kast trekken. Sommige vaste klanten wisten het misschien al, maar we gaan verhuizen naar een prachtige nieuwe locatie. Op de achtergrond zijn we al maanden hard bezig om dit allemaal te realiseren en als het af is zal het echt een ‘walhalla’ zijn voor zowel de hifi-freaks als de niet-hifi-freaks."

De nieuwe locatie heeft een oppervlakte van meer dan 1000 m2 en zal worden gevuld met een compleet vernieuwd portfolio. Harbeth wordt in Nederland verdeeld door Audio Ingang.

MERK

EDITORS' CHOICE