Zanden 6000-show bij Chattelin

In het mei-nummer van Music Emotion is een uitgebreide review van de Zanden 6000 geïntegreerde versterker verschenen. Een lovend verhaal van Werner Ero, dat binnenkort ook online te vinden zal zijn. Chattelin Audio Systems vond het alvast een reden voor een themashow.

Het was voor Peter Chattelin en zijn team reden om een show op de agenda te zetten, in samenwerking met Werner Ero zelf, Michael Huigen (Reference Sounds) en Rick Paap (Dynamic Solutions). "Naar aanleiding van de geweldige review die de Zanden 6000 geïntegreerde versterker mocht ontvangen leek het ons een mooi idee om deze bijzondere versterker te demonstreren in dezelfde setting als Werner hem heeft getest. Dus met dezelfde Master Contemporary C en Wilson Sabrina luidsprekers."

Daarom hebben ze Michael Huigen (Reference Sounds, importeur van Wilson Audio en Rick Paap (Dynamic Solutions, ontwerper van Master luidsprekers) bereid gevonden om ons te assisteren op deze avond. Zij zullen uitgebreid toelichting geven bij de opsstelling, en ook Werner zal aanwezig zijn om zijn verhaal te doen. 

De presentatie vind plaats op donderdagavond 21 juni van 19.00 tot 23.00 uur en is vrij toegankelijk. | Chattelin

MERK

EDITORS' CHOICE