NIEUWS

Apurna kondigt Prelude aan en licht tipje van sluier op

Het Franse Apurna heeft een nieuwe stereoversterker aangekondigd genaamd Prelude. De Prelude, de eerste stereoversterker van het merk, zal vanaf september 2018 leverbaar zijn als eindversterker of als geïntegreerde versterker. Apurna heeft wel enige specificaties maar nog geen foto’s of prijsinformatie vrijgegeven. Als wij meer weten zullen wij dit nieuwsbericht bijwerken.

Apurna Prelude: eerste stereoversterker van Apurna

Het nog jonge Franse audiomerk Apurna bouwt zeer exclusieve versterkers die in zo ongeveer alle gewenste kleuren en afwerkingen geleverd kunnen worden.  Apurna heeft drie productlijnen genaamd Soprano, Evidence en Apogee. Dit zijn allemaal mono-eindversterkers. De aangekondigde Prelude zal de eerste stereoversterker van het merk worden.

De Prelude zal straks twee keer 100 Watt aan acht Ohm of twee keer 200 Wat aan vier Ohm kunnen leveren. Een koper kan kiezen uit vijf verschillende kleuren in de afwerkingen mat. hoogglans of metallic. De luidsprekeraansluitingen zijn 24-karaats verguld.

De Prelude zal in twee verschillende versies worden aangeboden, namelijk zonder of met voorversterker aan boord. Met voorversterker aan boord heeft de gebruiker de beschikking over twee XLR-ingangen en drie cinch-ingangen. De eindversterkerversie heeft een XLR-ingang en een cinch-ingang.

Voor het overige heeft Apurna nog geen verdere informatie gegeven. Als wij meer te weten komen, zullen wij onze lezers informeren

Apurna Prelude: prijs en leveringsinformatie

De Apurna Prelude is leverbaar vanaf september 2018. De prijs is nog niet bekend gemaakt.


EDITORS' CHOICE