NIEUWS

Weekly update: LG G7 ThinQ, LG SK10Y soundbar en het WK met Teufel

HiFi.nl is een uitgave van BVDO sinds 1 juli 2019. Dit is een externe bijdrage van FWD.

In deze editie van de Weekly Update kijken we onder meer naar de Denon AVR-X250BTW, de EZVIZ C6T en een dossier over smartphonecamera’s.

Review: LG SK10Y soundbar met Dolby Atmos

Na de prima presterende SJ9 van vorig jaar presenteert LG dit jaar een nog hoger gepositioneerde soundbar; de SK10Y. Met Dolby Atmos – uiteraard – en een scheut technologie van de Britse hifi-legende Meridian. Jamie ging aan de slag met deze premium soundbar. Zijn bevindingen lees je in de review van de LG SK10Y soundbar met Dolby Atmos.

Review: LG G7 ThinQ

De LG G7 ThinQ doet een hoop dingen goed. Er zit een groot scherm op dat behoorlijk helder ingesteld kan worden, er wordt flink ingezet op kunstmatige intelligentie en het bedrijf dwingt je niet een persoonlijke assistent te gebruiken waar je mogelijk geen interesse hebt. Weet de G7 verder te overtuigen? Wesley zocht het voor je uit in de review van de LG G7 ThinQ.

The Devil made me do it – WK 2018 met Teufel

Dankzij grote internationale evenementen zoals Wimbledon en de Tour de France is iedere zomer een sportzomer, maar de even jaren doen daar altijd een schepje bovenop – met een EK, WK of de Olympische Spelen. Vanaf half juni mogen we ons weer opmaken voor een volle maand voetbal. En daar hoort behalve een groot en scherp beeldscherm ook het beste geluid bij, vindt Teufel. We bekijken het aanbod in het artikel The Devil made me do it – WK 2018 met Teufel.

How-to: zo stel je de tv optimaal in voor het WK voetbal en andere sporten

Met het WK voetbal in het vooruitzicht staat er heel wat sport op het programma. Je hebt er misschien nog niet over nagedacht, maar de instellingen voor film zijn in veel gevallen niet ideaal voor sport. Waar moet je op letten? In deze how-to vertelt Eric je hoe je de televisie zo optimaal mogelijk kunt instellen. Je leest het in How-to: zo stel je de tv optimaal in voor het WK voetbal en andere sporten.

Review: Synology Video Station – kijk films en stream tv

De NAS’sen van Synology zijn veel meer dan ‘slechts’ een soort van harde schijf met een netwerkaansluiting. Het zijn veel meer complete servertjes waarop extra software geïnstalleerd kan worden. Mede daardoor zijn het ook powerhouses betreffende multimedia. Video Station is een van de extra softwarepakketten beschikbaar voor de meeste Synology NAS’sen. In dit artikel lees je alles over Synology Video Station.


EDITORS' CHOICE