NIEUWSKEF

Feestelijke opening nieuwe TRPTK studio: 5 KEF Blades

TRPTK heeft haar nieuwe studio aan de Texasdreef 26 in Utrecht in gebruik genomen en viert dat op zaterdag 30 juni aanstaande. Een 5.1 high-end faciliteit en als eerste studio in de wereld met maar liefst 5 KEF Blade Two's.

TRPTK

Het lommerrijke Baarn is ingewisseld voor het levendige Utrecht. "Na maanden zwoegen en zweten hebben we, mede dankzij onze sponsoren, een prachtige studio gerealiseerd. Hier kunnen we onze ambities waarmaken: het op high-end niveau produceren van muziek. Vele stijlen klassiek, jazz, wereldmuziek, rock en pop. Op het hoogst haalbare niveau opgenomen. Zodat de muzikale boodschap volledig wordt overgebracht."

De nieuwe locatie is een 5.1 high-end faciliteit en is als eerste studio in de wereld voorzien van 5 KEF Blade Two speakers, individueel aangestuurd door versterking van Hegel. Daarnaast is de studio voorzien van onder meer Merging Technologies, Sonodore microfoons en bekabeling en stroomverzorging door Furutech, klaar voor opnames in een resolutie van 352,8 kHz 32 bits DXD.

Opening en aanmelden

De feestelijke opening zal op 30 juni gevierd worden met live muziek, hapjes, drankjes, een meet & greet met musici en uiteraard in kleine groepen een rondleiding door de studio. Als special guest zal brand ambassador Johan Coorg van KEF aanwezig zijn.

Je bent van harte welkom van 12.00 tot 17.00 uur, maar meld je wel even aan via info@trptk.com. | trptk.com

MERK

EDITORS' CHOICE