NIEUWSKii Audio

Vrijdag en zaterdag: Kii Three BXT System Launch Event bij Wifimedia

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 juni speelt bij Wifimedia het nieuwe Kii Three BXT System de sterren van de hemel. Tijdens de exclusieve preview maak je kennis met de uitbreidingsunit voor de Kii Three, de BXT. Uiteraard zal Kii Audio zelf uitleg geven achter het hoe en waarom van deze uitbreidingsunit.

"We kunnen natuurlijk alle specificaties opnoemen, maar het doet de luidsprekers meer eer aan om er naar te komen luisteren en het verhaal achter Kii Audio te horen" - zo luidt de uitnodiging. Je kunt natuurlijk ook wegblijven om jezelf te beschermen voor een nieuwe uitgave bij Wifimedia, maar dan stel je niet alleen ons, maar ook je oren teleur...

Dat Kii een revolutie in audioland heeft teweeg gebracht is inmiddels na drie jaar wel duidelijk. Actieve high-end luidsprekers, daar zijn legio (voor)oordelen over, maar wij zijn bij Wifimedia ervan overtuigd dat de toekomst ligt bij actieve luidsprekers, of deze nu high-end of voor de doorsnee luisteraar zijn. De elegantie van de oplossing, de techniek er achter en de vorm maken van de Kii een succesvolle drie-eenheid!"

Kii Three BXT System Launch Event
Vrijdag 15 juni, 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 16 juni, 10.00 tot 17.00 uur
Wifimedia, Vossenstraat 3, Arnhem
www.wifimedia.eu

EDITORS' CHOICE