NIEUWS

Music Emotion Juni 2018

Gastauteur | 01 juni 2018

Vanaf deze week ligt er een nieuwe editie van Music Emotion in de winkels, één dezer dagen ook bij de abonnees op de mat.

Externe bijdrage-dit artikel valt buiten de redactionele inhoud van HIFI.nl

In het juni-nummer lees je onder meer een uitgebreide review van het covermodel, de Audiovector SR3 Avantgarde Arreté RAW Surface Limited Edition - inderdaad een hele mond vol. Ook zijn er tests van de Marantz ND8006 Network CD Player, de fraaie Totem Tribe Towers, de stevige Meridian Reference Two Channel Power Amplifier 857, de Harbeth P3ESR 40th Anniversary LE speakers, de in München getoonde Elac Miracord 70 draaitafel én het Synology Video Station.

Edouard Hendrix bracht voorts een bezoek aan het Music Unites Springtime Event, Jamie Biesemans ging naar Pro-Ject Audio Systems in thuisland Oostenrijk én schreef een achtergrondartikel over Akoestiek, en Fritz de With schreef het inmiddels 28ste deel van Audio goeroes. De verslaggeving van de recente show in de Wisseloord Studio's, ter gelegenheid van de 30ste verjaardag van Rhapsody, is verzorgd door Werner Ero - in tekst en beeld.

Uiteraard zijn er ook weer de nodige muziektips van Ruud Jonker en Theo Wubbolts, en diverse Bd/dvd-reviews van Ivo van den Broek.

De volledige inhoudsopgave vind je hieronder.


EDITORS' CHOICE