NIEUWSMelco

Melco introduceert D100 loopwerk en E100 digital storage drive

Melco introduceert deze week twee nieuwe producten als aanvulling op de N1-serie van het merk: het D100 audiofiele cd-loopwerk en de E100 Digital Storage Drive.

Melco D100

De Melco N1-modellen ondersteunen cd-import van een usb cd-drive. Om te helpen voorkomen dat er cd-spelers gebruikt worden die eigenlijk alleen maar voor computergebruik geschikt zijn heeft Melco een geperfectioneerde speciale optische discdrive ontwikkeld ten behoeve van hoogwaardige audioweergave en gegevensuitwisseling. Deze zorgt voor simpele en snelle bit-perfecte cd-import.

Extra: als de N1 wordt gebruikt met een usb-dac kan de D100 ook als een superbe realtime speler functioneren. De D100 is weliswaar specifiek ontworpen voor gebruik met Melco-apparatuur maar is ook prima te gebruiken met PC of Mac.

De audiofiele cd-lader wordt gekenmerkt door een massieve mechanische constructie om storende resonanties te elimineren, heeft een usb 3.0-aansluiting voor de N1 en een extra usb-poort op de achterzijde voor snelle muziek-import en usb-spelers, en een externe voeding met interne mastering ten behoeve van optimale geluidskwaliteit.

Aansluitingen: 2 x usb 3.0, Type A (koppelt met usb-drives voor muziek-import, usb-update of usb-dac) en Type B (koppelt Melco N1 usb 3.0 naar poort achterzijde).

Melco E100 Digital Storage Drive

De Melco E100 uitbreiding voor de N1-serie is ontworpen en geoptimaliseerd voor hoogwaardig audiogebruik. Er op anticiperend dat bestaande units ooit aan hun maximale capaciteit komen werd daarop al een poort aangebracht waarop elke type USB3HDD opslag aangesloten kon worden. De 'gewone’ computeropslagmedia compromitteren volgens het merk echter al snel de geluidskwaliteit. De Melco E100 wil daar de audiofiele oplossing voor bieden: 3TB harddisk, speciaal ontworpen voeding en extreem massieve en stevige constructie garanderen dezelfde kwaliteit als de N1ZH modellen zelf.

Aansluitingen: usb 2 x 3.0 - Type A (ten behoeve van daisy chain-uitbreiding met extra opslag of usb-dac) en Type B (om aan te sluiten op de Melco N1 uitbreidingspoort).

Beide modellen zijn per direct leverbaar voor een verkoopprijs van 999 euro inclusief btw.

MERK

EDITORS' CHOICE