NIEUWSDavone

Davone introduceert Twist Classic en Twist Select vloerstaanders

Davone stelt twee nieuwe modellen luidsprekers voor, of eigenlijk twee varianten van hetzelfde model: de Twist Classic en Twist Select. Beide, naar goede traditie fraai vormgegeven vloerstaanders verschillen enkel in de afwerking en bieden volgens de fabrikant dezelfde geluidskwaliteit.

Je hoeft als merk niet in M√ľnchen aanwezig te zijn om van de spotlight van 's werelds grootste hifi-evenement te genieten, weet ook het Deense Davone. Je moet simpelweg de introductie van nieuwe appartuur een beetje slim timen.¬†

De Twist Classic valt zoals we van het merk gewend zijn op door een prachtige vormgeving, met een spel van gebogen lijnen, walnoot houtafwerking en een effen zwarte grille - die overigens niet verwijderd kan worden. De Twist is uitgerust met een 7" Special fiber woofer en een 1" Anodised aluminium tweeter en maakt gebruik van een nieuw ontwikkelde cross-over. Samen met de Davone Studio is dit de nieuwe klankkleur en tuning die Davone 'HR' noemt (High Resolution), om aan te duiden dat je buiten het opvallende design ook op een mooie muziekbeleving mag rekenen. Verkoopprijs per paar ligt op 3.300 euro.

Davone Twist Select

De Twist Select biedt voor de hoogwaardige stofafwerking een keuze uit 28 kleuren van de Deense Kvadrat Metric catalogus om het model te personaliseren en naar wens beter in de woning te integreren. De houtafwerking is dezelfde als die van de Classic, maar de drivers zijn bij de Select altijd zichtbaar. De verkoopprijs ligt op 3.700 euro per paar en de Select is er enkel op bestelling.

Meer informatie over de Davone Twist-modellen vind je op de website.

MERK

EDITORS' CHOICE