NIEUWSComo Audio

Como Audio SpeakEasy is nieuwste Kickstarterproject

Como Audio heeft een derde tafelradio via crowdfundingwebsite Kickstarter gepresenteerd. De Como Audio SpeakEasy heeft de Google Assistent geïntegreerd voor spraakbediening. De eerdere Amico en Musica van het merk werden ook via Kickstarter gelanceerd.

Como Audio heeft een korte maar succesvolle historie op het platform voor crowdfunding. Niet voor niets wordt er bij de jongste telg van het merk voor moderne tafelradio's verwezen naar de eerdere twee campagnes. In juni 2016 en mei 2017 werden de Amico en Musica er gepresenteerd, die vervolgens netjes in september 2016 en 2017 respectievelijk werden afgeleverd bij de geïnteresseerden die de modellen van het nieuwe merk ondersteunden. Op dag 3 van de campagne voor de SpeakEasy is -op moment van schrijven- al 2/3 van het beoogde bedrag ($ 41.734) behaald om productie in het najaar te gaan verwezenlijken.

Lees ook ons interview met Como Audio-oprichter Tom Devesto

Como Audio SpeakEasy

De nieuwe SpeakEasy is zoals gezegd voorzien van de Google-assistent. 'Ontworpen voor diegenen die willen genieten van de hoogste geluidskwaliteit van muziek, de mogelijkheid om compatibele apparaten in het hele huis te bedienen en dagelijkse taken te beheren met de kracht van uw stem.'

De Como Audio SpeakEasy is voor z'n audioprestaties uitgerust met een 0.75inch soft dome-tweeter en een 3inch dual voice coil woofer met DSP-equalizer. Een 25Watt per kanaal Klasse-D digitale versterker levert het vermogen van het apparaat, behuisd in een ruim 1cm dikke MDF-kast. Ondersteunde audiocodecs: HE-AAC, LC-AAC, CELT / Opus, MP3, Vorbis, Wav en FLAC.

De tafelradio komt in vier uitvoeringen - twee soorten walnoot, pianowit en pianozwart -, is dankzij een accu met zo'n 8 uur speeltijd geschikt voor mobiel gebruik en beschikt over Bluetooth 4.2 voor je streamingwensen.

Meer informatie en wat korte filmpjes vind je op de website.

Review: Como Audio Musica

MERK

EDITORS' CHOICE