NIEUWSRhapsody

Naim reference op Jubileumshow Rhapsody

Gisteren kopten we nog een berichtje met 'laatste nieuws' over de jubileumshow van Rhapsody komend weekend. Daar zaten we even missen, want de promotiekaravaan richting het niet te missen hifi-evenement in de Wisseloord Studio's op zaterdag 21 en zondag 22 april aanstaande blijft meters maken. Vandaag: nieuws over Naim Audio en de reference systemen die je in Hilversum mag verwachten.

Rhapsody is sinds 2013 officieel dealer van Naim, dus maakt het Britse merk alweer vijf jaar onderdeel uit van het vaste assortiment. Een klein lustrum binnen het grote jubileum, dus. Naim zal daarom uitpakken met een 500-Reference systeem opgesteld met NaimSuper Lumina-bekabeling en PowerLine stroomkabels, gepresenteerd in een Naim Fraim hifi-rack. Voor deze feestelijke gelegenheid zal er gebruik gemaakt worden van de luidsprekers van het Japanse TAD, namelijk de Micro Evolution One. Mark Raggett, Export Sales Manager van Naim, zal op de zaterdag aanwezig zijn om alle aanwezigen te informeren en vragen te beantwoorden.

Naim Uniti

Naast het referentiesysteem zullen ook de nieuwe Uniti-modellen in de schijnwerpers gezet worden. De Atom, Star en Nova staan speelklaar opgesteld, terwijl de Core als opslagbron voor de digitale muziekcollectie zal fungeren. Tot slot staan ook de Mu-so modellen opgesteld, want met de laatste software-update kunnen deze modellen naadloos multiroom muziek maken met alle andere Naim-producten. 

MERK

EDITORS' CHOICE