NIEUWSRhapsody

Wereldprimeurs Harmonix en Hijiri op jubileumshow Rhapsody

Als nieuwkomer in het Rhapsody-programma geeft Daluso op de Rhapsody Jubileumshow acte-de-presence met het voltallige Harmonix en Hijiri-assortiment, inclusief twee wereldprimeurs: de Harmonix ’THE BASE’ TB-0917 Platform-Base en de Hijiri H-SLC 'Million' Speaker Cables.

Het Harmonix Tuning-programma is gedurende de laatste vijf jaar grotendeels vernieuwd. "Zeer bijzonder hierin, en niet te evenaren in hun prestaties, zijn de 'Million'-Bases. Voor de zojuist verworven award van het Duitse blad Fidelity kreeg de Harmonix Million Series namelijk de onderscheiding 'superior'." Ook voor analoog-liefhebbers toont Daluso een tweetal exclusieve platenmatten en een platenklem à la Harmonix.

Het Hijiri-kabelprogramma heeft Daluso in de Benelux tot nu toe in de luwte gehouden omdat het nog niet compleet was. Op het verjaardagsfeestje van Rhapsody op 21 en 22 april zet Daluso Hijiri als nieuw kabelmerk in de schijnwerpers, met onder meer de introductie van de H-SLC 'Million' Speaker Cables en de HDG 'Million' Digital Cables, samen met de ’TAKUMI’ Power Cord en 'KIWAMI' Interconnect Cables. "Muziekliefhebbers die een serieuze HiFi-set hebben voor een serieuze muziekweergave moeten dit eigenlijk absoluut gezien en gehoord hebben."


EDITORS' CHOICE